Θήβα: Έκλεβαν σίδερα από τον Δήμο! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

12-11-2014
















 Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, πέντε (5) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 26, 24, 16, 18 και 16 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και φθοράς.


Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν χθες το μεσημέρι τους πέντε δράστες να έχουν προβεί στην αφαίρεση πληθώρας μεταλλικών κουφωμάτων, από δημοτικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Συγκεκριμένα οι δράστες κατελήφθησαν να έχουν προβεί στην αποξήλωση, με την χρήση βαριοπούλας, των ανωτέρω μεταλλικών αντικειμένων (πόρτες και παράθυρα), προκαλώντας παράλληλα εκτεταμένες φθορές στις εγκαταστάσεις του Δήμου και στη συνέχεια να τα έχουν φορτώσει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, άνευ πινακίδων κυκλοφορίας, ιδιοκτησίας του 26χρονου.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα μεταλλικά αντικείμενα, βάρους (600) περίπου κιλών και αξίας (5.000) ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Δήμου. Επιπλέον κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία (βαριοπούλα, πένσα και κατσαβίδι).


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια