Πόρισμα-καταπέλτης για τον Καρατζαφέρη

11-11-2014















Πόρισμα-καταπέλτης για τον Καρατζαφέρη


Στον εισαγγελέα και το Ελεγκτικό Συνέδριο παραπέμπει τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που παραδόθηκε στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής, μαζί με τον συνοδευτικό φάκελο που περιέχει στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα και θα συζητηθεί σήμερα σε συνεδρίαση της επιτροπής στις έξι το απόγευμα. Εκεί πρόκειται να ληφθούν και οι αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι, με τις πληροφορίες πάντως να επιμένουν ότι ο κ.Καρατζαφέρης θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαριτίνας Ζαφειριάδου για το real.gr, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την περίοδο 2002-2007, η εξωχώρια εταιρία Catalina –που φέρεται να έχει γίνει αποδέκτης εμβασμάτων συνολικού ύψους 1,65 εκατομμυρίων ευρώ σε δύο διαφορετικές περιόδους από εταιρεία εξοπλιστικών- εντοπίστηκε με χαρτοφυλάκιο περί τα 6,4 εκατομμύρια ευρώ και ακίνητα συνολικής αξίας 20 εκατομμύρια ευρώ σε Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο και Λαγονήσι, καθώς και στις Βρυξέλλες. Την υπόθεση σχετικά με το εισαγγελικό αίτημα για τη διερεύνηση του πόθεν έσχες του Γιώργου Καρατζαφέρη, αποκάλυψε την Κυριακή 9/11 η Realnews. Μέσα από την Catalina, όπου εμφανίζεται συνιδιοκτήτης ο γιος του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., οι ελεγκτές οδηγήθηκαν στη δεύτερη εξωχώρια εταιρία “Homeric”, χωρίς πάντως να εντοπίζονται προς ώρας λογαριασμοί και καταθέσεις.

Η πρώτη offshore, χωρίς πάντως να αναφέρεται ως τέτοια, είχε δηλωθεί στα πόθεν έσχες του κ. Καρατζαφέρη τα έτη 1992 και 1993, ενώ η δεύτερη δεν είχε δηλωθεί ποτέ. Σήμερα, η Catalina φέρεται να έχει αλλάξει χέρια, ενώ παρουσιάζει μηδενικό χαρτοφυλάκιο.


Πηγή:www.enikos.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠ....ΟΥΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΣΩΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΛΕΦΤΗ ΚΩΛ...ΟΜΠΙ...ΝΕ Σε λιγο ερχονται και ο σκανδαλακηs η αναγνωστου και ο αστρατευτοs ο τρομπαs ο KWAKKELSTRAAT-5-VILVOORDE Bρωμοπ....υστοι κλεφτs λαγουδοκλεφτεs