ο Βοιωτος Κωστας Τσανας Υπηρεσιακος Προπονητης στην Εθνικη ομαδα Ποδοσφαιρου

18-11-2014

















 ο Κώστας Τσάνας αναλαμβανει υπηρεσιακός τεχνικός τον πάγκο της Εθνικής την Τρίτη για το φιλικό κόντρα στην Σερβία. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να λύσει την συνεργασία άρον άρον με τον Ρανιέρι, παρότι η αρχική σκέψη ήταν να κοουτσάρει την ομάδα ο Ιταλός την Τρίτη και να αποχωρήσει στη συνέχεια. Η απόφαση πάρθηκε καθώς υπήρχε κίνδυνος στο μάτς με την Σερβία να αποδοκιμαστεί έντονα ο Ρανιέρι και το κλίμα θα βάραινε περισσότερο στην ομάδα και στην… εξέδρα.


Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι η εξής:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014.

Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία, αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά. Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στηνΚατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».


Πηγή:thivaspor1.blogspot.gr

Σχόλια