Βοιωτία: Έβαλε την γυναίκα να ξετρυπώσει τα 1000 ευρώ!

18-1-2015




















 Ήταν πρωινές ώρες όταν ένας 28χρονος έβαλε στο μάτι το σπίτι ενός 68χρονου. Μάλιστα δεν ήταν μόνος του αλλά είχε και παρέα δύο γυναίκες.

Επειδή ήταν δύσκολο να σκαρφαλώσει και να μπει στο σπίτι, άφησε την συνεργό του να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Έτσι μπήκε μέσα και άρχισε να ψάχνει στο σπίτι. Τελικά πήρε 1000 ευρώ και βγήκε από την οικία.

Συνελήφθη, χθες (16-01-2015) το απόγευμα στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου, ένας 28χρονος ημεδαπός ROMA, σε βάρος του οποίου, αλλά και δύο (2) ακόμη συνεργών του (ημεδαπές ROMA), σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του 28χρονου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο γυναικών – συνεργών του 28χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια