ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

23-1-2015


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.









 Δελτίο Τύπου



Οι δυνάμεις της πλειοψηφίας του Ε.Κ.Θ., με επικεφαλής τον πρόεδρό του επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά με τη στάση τους ότι αποστρέφονται μετά βδελυγμίας τις όποιες αγωνιστικές προσπάθειες ταξικών σωματείων και συνδικαλιστών να οργανώσουν τους αγώνες τους απέναντι στην επιθετικότητα της εργοδοσίας. Στο Δ.Σ. της 21/1/15 ο πρόεδρος του Ε.Κ.Θ. με αφορμή την ανακοίνωση του κλαδικού Συνδικάτου Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας, με συκοφαντίες, ψέματα και ανυπόστατους ισχυρισμούς καταφέρθηκε ενάντια στους συνδικαλιστές της Δ.Α.Σ. που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ., συνολικά στο ταξικό εργατικό κίνημα, στο Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών και στον πρόεδρό του προσωπικά.

Δεδομένου ότι σήμερα έχει προκηρυχθεί 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ στον όμιλο Σκουλούδη οργανωμένη και περιφρουρημένη από το επιχειρησιακό και κλαδικό σωματείο, δε δίστασαν να προβούν σε ανήκουστες συκοφαντίες λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πούλησαν τους εργαζόμενους», «τους μεθόδευσαν σε λάθος δρόμο», ενώ απείλησαν τον πρόεδρο του Συνδικάτου Τροφίμων & Ποτών ότι θα προσφύγουν στον εισαγγελέα!!! Τους ενόχλησε το γεγονός ότι δημιουργήθηκε σωματείο το οποίο δεν μπορούν να ελέγξουν, γι’ αυτό έκαναν καθετί για να συκοφαντήσουν όσους συνέβαλλαν για την ίδρυσή του.

Οι εκπρόσωποι της Δ.Α.Σ. αφού καταδίκασαν τη στάση του προέδρου και της πλειοψηφίας του Ε.Κ.Θ. αποχώρησαν από τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενοι έντονα. Προσάπτουν κομματικές σκοπιμότητες στο Π.Α.ΜΕ. τη στιγμή που μόλις μια μέρα πριν τη συνεδρίαση έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους σε συνάντηση με πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις τελευταίες μέρες συμμετέχοντας σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, προσπαθώντας να πλαισιωθούν γύρω από την ενδεχόμενη νέα κυβέρνηση. Οι εργαζόμενοι της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα και απ’ αυτή τους τη στάση για τις δυνάμεις που καλλιεργούν τη ταξική συνεργασία και λοιδορούν την αγωνιστική δράση των ταξικών σωματείων και τους αγώνες των εργαζομένων.

Θήβα 21/01/2015


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια