Σαλαμίνα: Είχαν παράνομη σχέση και τη σκότωσε επειδή θα επέστρεφε στον άντρα της

8-4-2015















 Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία για το θανάσιμο τραυματισμό με πυροβόλο όπλο ενός 35χρονου άνδρα και μιας 44χρονης γυναίκας, που βρέθηκαν εντός οχήματος στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στην περιοχή Φοίνικας Σαλαμίνας. Ωστόσο, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο 35χρονος σκότωσε την 44χρονη και μετά αυτοκτόνησε.


Η ερωμένη, η σύζυγος και το πάθος



Θανάσιμα τραυματισμένοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ένας άνδρας και μία γυναίκα ηλικίας 35 και 44 ετών αντίστοιχα, στη Σαλαμίνα. Τα θύματα εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου λιμενικού εντός του γκαράζ σπιτιού.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε και το πιστόλι με το οποίο εκτιμάται ότι ο 35χρονος σκότωσε την ερωμένη του και μετά το έστρεψε στο κεφάλι του.

Ο άνδρας αξιωματικός του λιμενικού στο επάγγελμα φέρεται να σκότωσε την γνωστή οδοντοτεχνίτρια και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε επειδή θα τον χώριζε για να γυρίσει στον άντρα της. Οι δυό τους είχαν παράνομη σχέση τα τελευταία τρία χρόνια.

Και τα δύο θύματα ήταν παντρεμένα και διατηρούσαν κρυφή την παράνομη σχέση, ενώ η γυναίκα είχε και παιδιά και όλοι μαζί έκαναν παρέα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα εντοπίστηκαν από την σύζυγο του λιμενικού, σε κατάσταση σοκ. Το ζευγάρι μάλιστα ήταν νιόπαντρο.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.


Πηγή:newpost.gr

Σχόλια