Νέα Ενδεχόμενα για Ρώσικο Κρυφό Δάνειο στην Ελλάδα;

20-4-2015















Γράφει ο Σπυρος Πριφτης

Τι γινεται επιτελους! Εχουμε λεφτα...

Ναι-Οχι, και μεχρι ποτε μας φτάνουν! Γιατι ολα τα δημοσιευματα απο τα ΜΜΕ εξωτερικου,
αλλα και εγχωρια,εχουν πεσει εξω! Που αποδιδεται η τερατώδης ψυχραιμία της Ελληνικης Κυβερνησης,
οταν η Ευρωπαιοι αξιωματουχοι ειναι στα ορια νευρικου κλονισμου! Γιατι ο Συριζα εμμενει στις κοκινες γραμες,μηπως λεφτα υπαρχουν!

Παρα πολλα ερωτηματα, λιγες η απαντησης, σεναρια πολλα!

Ποσο μπορη μια Κυβερνηση να μπλοφάρει με τους δανειστες μας, μέχρι και το τελευταιο λεπτο, οταν ειμαστε στα προθυρα της χρεοκοπιας?

Η απαντηση ειναι καμια Κυβερνηση δεν μπορεί να ασκήσει αυτην την Στρατηγική, οσο ανευθυνοι και απειρη μπορει να ειναι!

Αρα, μηπως η Ελληνικη Κυβερνηση εχει δανειστει ενα αγνωστο ποσο απο Ρωσια-Κινα; Και απλα το εχει κρατησει κρυφο μυστικο-οπλο!

Μηπως η Επισκεψη Τσιπρα στην Μοσχα, στην επιστροφη για Αθηνα,στις αποσκευες του Πρωθυπουργικου αεροσκαφους μεσα,υπαρχει και χρημα!

Ωραιο παραμυθι θα πουν πολυ, αλλα το Μαρτη ολοι η μεγαλύ ειδημονες της οικονομιας με πτυχια, μας ελεγαν οτι ειναι μετρημενα κουκια
τα χρηματικα αποθεματικα της Ελλαδας, και οτι τα λεφτα τελειωνουν, Μαρτη τελικα δεν χρεοκοπήσαμε, απριλη ουτε, τωρα η χρεοκοπια πηρε παραταση για Μαη!

Γιατι δεν Συμφερει Ρωσια Κινα να δανείσουν στην Ελλαδα!

Οι Ρωσια και Κινα,θα ηθελαν να χρεοκοπήσει η Ελλαδα, αλλα οχι επειδη θελουν το κακο μας! Απλος τους συμφέρει οικονομικα-στρατηγικα!

Καταρχας μια χρεοκοπια της Ελλαδας θα ειναι μια εκρηξη μεγατόνων που θα κλονίσει τα θεμελια της Ευρωπαικης Ενωσης,αλλα και την υπαρξη της ιδιας της Ευρωζωνης!

Σκεφτειτε οτι μονο η Γερμανικη ζημια σε μια ενδεχομενη χρεοκοπια της Χωρας μας, θα φτασει γυρω στα 80 δις, και μιλαμε για ζημια μονο μιας Χωρας!

Αφηστε να λενε οτι θελουν η Ευρωπαιοι, οτι πλεον εχουν φτιαξει μηχανισμο προστασιας απο μια ενδεχομενη Ελληνικη χρεοκοπια, Τριχες!

Μη ξεχναμε οτι η χρεοκοπία της Lehman Brothers πριν 7 χρονια ( κατέρρευσε κάτω από το βάρος ζημιών 60 δισ. δολαρίων) παρεσυρε τις οικονομιες ΗΠΑ-Ευρωπης, φεροντας την κριση-υφεση που κραταει ακομα και τωρα! Και ολα αυτα για 60 δις χασουρα, λιγο ελειψε η τοτε μοναδικη Υπερδυναμη που στο ονομα ακουγεται Αμερικη, να βαρέσει κανονι! Υπόψη,οτι τυπώνουν και καθε τοσο δολαρια! Και θελουν να μας πείσουν τωρα, οτι σε μια χρεοκοπια της Ελλαδας που θα ξεπεράσει μια ζημια ανω των 317,1 δισ. ευρώ δεν τρεχει τιποτα;

Η επομενη μερα μιας ενδεχόμενης χρεοκοπιας της Ελλαδας,θα δωσει την ευκαιρια σε Ρωσια,Κινα,Αραβικα Εμιρατα-Καταρ,και αλλες ενδεχομένως οικονομικες δυναμης,να ερθουν να επενδυσουν στην Ελλαδα, αλλα και να προσφερουν και αρκετα χρηματα στην Ελληνικη Κυβερνηση σαν δανειο κινητηριος μοχλος σταθεροποίησης της χωρας, απο ενα ενδεχομενο χαος και πανικο που θα φερει η χρεοκοπια, σταθεροποιώντας την κατασταση της χωρας,πληρωνοντας μισθους συνταξεις! Γιατι να μας δωσουν λεφτα για παράδειγμα η Ρωσοι, για να σωσουν την Ευρωπαικη Ενωση και την Ευρωζωνη, και να παραμεινει η Ελλαδα κατω απο τις εντολες της Κομισιον, που ειναι εναντια στα Ρωσικα συμφεροντα! Η Ελλαδα ειναι σαν μια βομβα που ειναι ετοιμη να εκραγη,και η Ρωσια προτιμα να εκραγεί στα χερια της ΕΕ, φυσικα παντα υπαρχη και το ενδεχομενο της Καταστροφης ,και ολον αυτον των καταστροφικων σεναριων που εχουν γραφτει εδω και καιρο. Σιγουρα κανενας απο μας δεν μπορεί να παίζει με την τύχη της Χωρας, κανοντας πειραματισμους,αλλα ποιο ειναι το σωστο;Και ποιο το λαθος;Ποιος ξερει στα συγουρα; Κανενας!


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια