Πασχαλινό γεύμα αγάπης στους άστεγους

9-4-2015
















Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά θα προσφέρει το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα πασχαλινό γεύμα αγάπης στους φιλοξενούμενους του Ξενώνα Αστέγων.Το κόστος της κοινωνικής δράσης θα καλυφθεί από μέρος των εσόδων του Bazaar Βιβλίου, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον «Βήμα FM», για την ενίσχυση των απόρων του Πειραιά.

«Είμαστε πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον, παρόμοιες δράσεις και πρωτοβουλίες, με στόχο να κάνουμε την καθημερινότητά τους πιο ανθρώπινη» τόνισε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, Κορίνα Λαουλάκου.

Στο μεταξύ, συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Πειραιώς θα έχει το μεσημέρι ο μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης θα προσφέρει το Μεγάλο Σάββατο σε ενορίες της τοπικής Εκκλησίας, πασχαλινά είδη τροφίμων που θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες. Επίσης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σε μία συμβολική κίνηση θα προσφέρει σημαντικό ποσό προς Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης.


Πηγή:www.newscity1.net

Σχόλια