Πρώην πράκτορας της CIA ομολόγησε λίγο πριν πεθάνει, ότι δολοφόνησε την Μέριλιν Μονρόε

20-4-2015
















 Αυτή η ιστορία αποτελείται από κομμάτια μυστηρίου, θρίλερ και κατασκοπίας, πολύ καλύτερα και από μια ακριβή ταινία του Hollywood. Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα ακόμα, αλλά οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα, μόνο ψεύτικες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν...

Στο Νορφλοκ της Βιρτζίνια, ένας 78χρονος συνταξιούχος πρώην πράκτορας της CIA με το όνομα Νόρμαντ Χόουτζες, εισήχθη την προηγούμενη Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο «Σεντάρα» της περιοχής, ευρισκόμενος στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου του πνεύμονα.

Από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο πρώην κατάσκοπος-φάντασμα έχει κάνει μια σειρά από τρομερές εξομολογήσεις. Ο Χόουτζες, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται ότι διέπραξε 37 δολοφονίες για την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην περίοδο μεταξύ του 1959 και του 1972, συμπεριλαμβανομένης και, του μεγάλου ειδώλου εκείνης της εποχής, Μέριλιν Μονρόε.

Αυτός ο άνθρωπος εργαζόταν για τη CIA ως επιχειρησιακός κατάσκοπος για πάνω από 41 χρόνια και εκπαιδεύτηκε στις πολεμικές τέχνες αλλά και ως ελεύθερος σκοπευτής. Ο Χόουτζες παραδέχτηκε σε τοπικούς δημοσιογράφους ότι ήταν πολλές οι φορές που χρησιμοποιήθηκε ως εκτελεστής και από την Υπηρεσία του αλλά και από την ίδια την Κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Στόχοι του ήταν κυρίως πολιτικοί ακτιβιστές, δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές ηγέτες, καθώς και μερικοί επιστήμονες και καλλιτέχνες. Οι ιδέες αυτών των ανθρώπων είχαν θεωρηθεί ως απειλές για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών και ο Χόουτζες ήταν εκείνος που καλούνταν να «τους φροντίσει». Ισχυρίστηκε ακόμη ότι η Μέριλιν Μονρόε ήταν η μοναδική γυναίκα μεταξύ των θυμάτων που είχε σκοτώσει . Το παράξενο είναι πως παρ 'όλο που ο ίδιος βρίσκεται στο νεκροκρέβατο και προχωράει δημόσια σε αυτές τις ομολογίες, τονίζει ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου για όσα έκανε κατά το παρελθόν ενώ συγκεκριμένα για την δολοφονία της Μονρόε επισήμανε πως έπρεπε να συμβεί γιατί «η ίδια είχε γίνει μια απειλή για την ασφάλεια της χώρας και έπρεπε να εξαλειφθεί».

«Είχαμε ενδείξεις ότι η Μέριλιν Μονρόε είχε κοιμηθεί, όχι μόνο με Κένεντι, αλλά και με τον Φιντέλ Κάστρο» ισχυρίζεται Νόρμαντ Χόουτζες. «Ο διοικητής μου, Τζίμυ Χέιγουορθ, μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει, και ότι έπρεπε να μοιάζει με αυτοκτονία ή υπερβολική δόση. Ποτέ δεν είχα σκοτώσει μια γυναίκα πριν, αλλά υπάκουσα στις διαταγές ... το έκανα για την Αμερική! Θα μπορούσε να δώσει στρατηγικές πληροφορίες στους κομμουνιστές, και εμείς δεν μπορούσαμε να το επιτρέψουμε αυτό! Έπρεπε να πεθάνει! Έκανα ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνω!», συμπληρώνει.

Το FBI έλαβε πολύ σοβαρά τις εξομολογήσεις αυτές του Χόουτζες δεδομένου του γεγονότος ότι παρ 'όλο που εκείνος νοσηλεύεται ουσιαστικά στα τελευταία του, έδωσε εντολή για ουσιαστική φρούρηση εκείνου στο νοσοκομείο, ξεκινώντας παράλληλα μια έρευνα για να εξακριβώσει τους ισχυρισμούς του. Αυτή θα είναι μια δύσκολη έρευνα για το FBI λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το σύνολο των δολοφονιών του Χόουτζες ήταν «άκρως απόρρητες» και πολλές από τις συναλλαγές του δεν είχαν καταγραφεί ή θεωρούνται «εξαφανισμένες»....


Πηγή:www.katohika.gr

Σχόλια