ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Εκδηλώσεις από 19 έως 21 Ιουνίου στην πόλη της Λιβαδειάς

17-6-2015













Λιβαδειά, 17 Ιουνίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 21 Ιουνίου 2015 στην πόλη της Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:


Εορτασμός Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής

Στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής θα πραγματοποιηθούν :
• Προβολή μουσικών ντοκιμαντέρ από την Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, στον πεζόδρομο Ορφέως (πλησίον του cafe Αστραδενή) την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 21:00

• Μουσική εκδήλωση από Τοπικά Συγκροτήματα στον πεζόδρομο Ορφέως (πλησίον του cafe Αστραδενή) το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 21:00.

• Μουσική εκδήλωση από το Τροφώνειο Ωδείο με κινηματογραφικές επιτυχίες στον πεζόδρομο Ορφέως (πλησίον του cafe Αστραδενή) την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 21:00.


Διεξαγωγή open αγώνα κατάβασης ορεινής ποδηλασίας (downhill)

• Διεξαγωγή αγώνα κατάβασης ορεινής ποδηλασίας, ο οποίος συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λεβαδέων, τον Π.Α.Ο. “ΦΟΙΝΙΚΑΣ” και την ποδηλατική ομάδα “All Terrain”, στην περιοχή δάσος Προφήτη Ηλία, την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 11:00.

• Απονομή επάθλων στο χώρο πλησίον του Θολωτού Κρύας, την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 18:30. Την εκδήλωση θα κλείσει μουσικά ο Γιώργος Μάγκας.


Ταεκβοντό 

• Επίδειξη και εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Αράχωβας (Ταεκβοντό) σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων, στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Κεντρική), το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 20:00. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Πρωταθλητής Ευρώπης του παραταεκβοντό κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο Προπονητής της εθνικής ομάδα Ταεκβοντό κ. Θεόδωρος Ζηνέλης και η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια της Νοτίου Ελλάδος κα Πολυξένη Σκεπετάρη.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια