ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ: Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με την Αστυνομική Ηγεσία Βοιωτίας

12-6-2015


















 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με την Αστυνομική Ηγεσία Βοιωτίας

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας Ταξίαρχο κ. Γεωργακόπουλο Νικόλαο, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κατσακιώρη Ιωάννη και τον Διοικητή Τροχαίας Θηβών Αστυνόμο Α' κ. Κανιάρη Παναγιώτη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο Δημαρχείο, όπου συζήτησαν θέματα σχετικά με την ασφάλεια των δημοτών και την κυκλοφοριακή ευταξία της πόλης.


Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Θηβαίων κ.κ. Κίτσος Σπυρίδων και Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Θήβας κ. Σαμιώτης Παναγιώτης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Θήβας κ.κ. Αργύρης Θεοφάνης και Σάλτας Αντώνης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μελετίου Χάρης.

Εκτενής αναφορά έγινε στις κυκλοφοριακές παραβάσεις που παρατηρούνται στο κέντρο της πόλης των Θηβών, όπως σταθμεύσεις σε διασταυρώσεις, εισόδους πεζόδρομου, διαβάσεις και ράμπες αναπήρων, με τον κ. Δήμαρχο να ζητά την ενίσχυση του τροχονομικού ελέγχου προς αποφυγή της κυκλοφοριακής αταξίας και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων. Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε ότι ο Δήμος Θηβαίων διερευνά τη δυνατότητα σύνταξης μίας κυκλοφοριακής μελέτης με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων ενώ έχει δοθεί προτεραιότητα για αγορά πληροφοριακών πινακίδων και ρυθμιστικών πινακίδων Κ.Ο.Κ.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ και συμφωνήθηκε στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για αυτό το θέμα με διευρυμένη συμμετοχή.
Από την πλευρά της αστυνομικής ηγεσίας δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση της παραβατικότητας, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια