Νέα πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ η Φώφη

15-6-2015
















 Κωνσταντινόπουλος: Θα δώσουμε μαζί τη μάχη της ευθύνης – Λοβέρδος: Συγχαρητήρια, Θα είμαι παρών
Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξελέγη από τον πρώτο γύρο η Φώφη Γεννηματά η οποία συγκέντρωσε πάνω από το 50% των ψηφισάντων μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.

Είναι η πέμπτη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η πρώτη γυναίκα, μετά τους Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Την κυρία Γεννηματά συνεχάρησαν τηλεφωνικώς τόσο ο απελθών πρόεδρος Ευ. Βενιζέλος όσο και οι συνυποψήφιοί της Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος. Στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη, η Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ενώ παρόντες θα είναι και οι κ.κ. Λοβέρδος και Κωνσταντινόπουλος.

Γεννηματά: Αναλαμβάνω με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών


Αφού ευχαρίστηκε τους πολίτες για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία, η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προσφορά του στην χώρα και την παράταξη καθώς και τους συνυποψήφιούς της, Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη της παράταξης με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών. Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε ξανά δυνατοί, ξανά υπερήφανοι, να ανανεώσουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία. Ανασυγκροτούμε και αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ. Παίρνουμε πρωτοβουλίες για να ενώσουμε τη δημοκρατική παράταξη. Προχωρούμε με συλλογικότητα και με τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας για μια Ελλάδα με αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη, με σταθερή την Ευρωπαϊκή Προοπτική της. Αναλαμβάνω την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, σε μια ώρα που απαιτείται ευθύνη από όλους», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Πρωτίστως, συνέχισε, είναι η ώρα της ιστορικής ευθύνης του Πρωθυπουργού. «Λογοδοτεί στον ελληνικό λαό και όχι στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα της αλήθειας, της εθνικής ομοψυχίας και ο Πρωθυπουργός οφείλει να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς επιτέλους ουσιαστικά και πραγματικά», κατέληξε η κ. Γεννηματά.














Κωνσταντινόπουλος: Θα δώσουμε μαζί τη μάχη της ευθύνης

Σε ανακοίνωσή του ο κύριος Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι:

H σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη. Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον
Επίσης υπογραμμίζει ότι «συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης»

Τέλος, αναφέρει ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν Συγχαίρω τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης».

















Λοβέρδος: Συγχαρητήρια, Φώφη – Θα είμαι παρών

Συγχαρητήρια στη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, έδωσε ο συνυποψήφιός της Ανδρέας Λοβέρδος.
Με δήλωσή του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα αλλά συνεχάρη και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για «τον μαχητικό του αγώνα και τα μηνύματα ανανέωσης που εξέπεμψε.



Η δήλωση Λοβέρδου:
«Ευχαριστώ τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ανάδειξης προέδρου και για τη στήριξη στο κίνημά μας, σε μια πολύ δύσκολη καμπή της ιστορίας του.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους πολίτες που με στήριξαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Η στήριξη τους ήταν καθαρά πολιτική και για μένα πολύ τιμητική.

Συγχαίρω τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της και της εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά της.
Συγχαίρω τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τον μαχητικό αγώνα που έδωσε και τα μηνύματα ανανέωσης που εξέπεμψε.

Σε ό,τι με αφορά θα είμαι δίπλα στη νέα ηγεσία. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη χώρα και τους πολίτες, την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας που περνά η Ελλάδα και ο λαός. Στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ θα είμαι παρών, στην Βουλή και το κόμμα, ως στρατιώτης.

Θα είμαι παρών στις μάχες που είναι μπροστά».

Πηγή: thepaper.gr

Σχόλια