Η Μπακογιάννη κάνει πρόβα το ταγέρ της Προέδρου

17-6-2015
















 Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

«Έπρεπε να με είχατε καλέσει πριν πάτε και όχι αφού πήγατε», απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς στην Ντόρα Μπακογιάννη όταν η δεύτερη τον πήρε τηλέφωνο για να τον ενημερώσει για τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

Η απάντηση της κα Μπακογιάννη ήρθε στη δημοσιότητα όταν διέρρευσε η παρατήρηση του προέδρου προς το πρόσωπό της. «Αυτή την στιγμή δεν είναι για να συζητάμε τα προσωπικά μας, θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου να σε ενημερώσω για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μετά την συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό», φαίνεται να του ανταπάντησε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε αυτή την πολιτική συγκυρία εμφανίζει φοβερές ομοιότητες με τον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν ο αείμνηστος (πολιτικά) Γιώργος Παπανδρέου.

- Όλοι ξέρουν πως είναι ο επόμενος πρόεδρος του κόμματος. (Ή τουλάχιστον ότι ο επόμενος πρόεδρος θα είναι από το δικό της «συνάφι»)

- Ο νυν Πρόεδρος του κόμματος είναι εξαιρετικά χαμηλά στην εκτίμηση του κόσμου και των οπαδών του κόμματος αντίστοιχα

- Το ίδιο το κόμμα βρίσκεται σε παρακμή στα μάτια των πολιτών και σε εσωτερική κρίση ταυτότητας.

- Και φυσικά το σημαντικότερο από όλα είναι ότι με διάφορες πρακτικές της η κα Μπακογιάννη επισκιάζει τον πρόεδρο του κόμματος φέρνοντας μνήμες από το μέλλον!


Πηγή:www.rizopoulospost.com

Σχόλια