ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τη Δευτέρα 28 Σεπεμβρίου 2015

28-9-2015
















 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ: Τα Τακτικά Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Λεβαδέων

1. Καρβούνη Σωτήριο
2. Κουτούλα Παγώνα
3. Καράντζαλη Δημήτριο
4. Παπαθανασίου Χρήστο
5. Σαλαπατάρα Στυλιανό
6. Σωτηρόπουλο Κωνσταντίνο
7. Αρκουμάνη Πέτρο
8. Καρκάνα Αλέξανδρο

Σε περίπτωση απουσίας σας , παρακαλείσθε να ενημερώσετε τη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο τηλέφωνο 2261350885 προκειμένου να προσκληθεί αναπληρωματικό μέλος (αρ.75 παρ.2. Ν3852/10) .

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί την 28η του μηνός Σεπτεμβρίου 2015 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 στο Δημοτικό Κατάστημα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Εισήγηση για τον κανονισμό χρήσης & λειτουργίας της ετήσιας Εμποροπανήγυρης έτους 2015.

2. Εισήγηση για προσωρινή τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης έτους 2015.

3. Εισήγηση για την έγκριση του Β1 Σταδίου της : “ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ” (ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΉ -ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΉ ΜΕΛΕΤΗ).

4. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος “ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ” στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου , ιδιοκτησίας Καχριμάνη Πέτρου.

5. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων μετά παρατάσεως για το κατάστημά της Αγγελοπούλου Αναστασίας του Αθανασίου & της Κωνσταντίνας, “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος (Αναψυκτήριο)” , που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Δαύλειας του Δήμου Λεβαδέων. 6. Εξέταση αίτησης του κ. Παππά Επαμεινώνδα του Γεωργίου , περί παραχώρησης θέσης στάθμευσης για το όχημά του στην Δημοτική Κοινότητα Κυριακίου . 7. Eισήγηση για διατήρηση ή κατάργηση υφιστάμενης κενωθείσας θέσης περιπτέρου.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια