ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Απειλούν να διώξουν παιδάκι από το σχολείο Χιλλ λόγω της συζύγου Τσίπρα [photos]

17-9-2015















 Νομίζουν ότι ο μπαμπάς του τράβηξε τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα στο ιδιωτικό σχολείο και του έστειλαν εξώδικο...

Διαβάστε όλο το εξώδικο που έστειλε η σχολή Χιλλ στον πατέρα του μαθητή που είχε την ατυχία να βρίσκεται εκεί στον αγιασμό

Εξιλαστήριο θύμα για να χρεώσουν τον σάλο που προκλήθηκε από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες της Περιστέρας στο προαύλιο της ακριβής Σχολή Χιλλ την ημέρα του αγιασμού αναζητά η διεύθυνση του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου, έπειτα από έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν. Οι υπεύθυνοι του σχολείου απέστειλαν εξώδικο στον γνωστό φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο, ο οποίος βρισκόταν εκεί συνοδεύοντας την 7χρονη κόρη του στην πρώτη της μέρα στο σχολείο.

Η αποκάλυψη του «ΘΕΜΑτος» για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να στείλει τα παιδιά του σε δυο από τα πλέον ακριβά ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας, τη σχολή Χιλλ και το νηπιαγωγείο Αγκάλη, που αμφότερα εδρεύουν στη περιοχή της Πλάκας λαμβάνει απίστευτες προεκτάσεις.

Η δημοσιοποίηση σε sites και άλλα μέσα ενημέρωσης φωτογραφικού υλικού που απεικόνιζε την παρουσία της συζύγου του τέως πρωθυπουργού κυρίας Περιστέρας Μπαζιάνα στο προαύλιο της Χιλλ κατά την ημέρα του αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά, προκάλεσαν καθεστωτικού τύπου αντιδράσεις και εκβιαστικές συμπεριφορές που δεν τιμούν ούτε τη διεύθυνση του εκπαιδευτηρίου, η οποία, ως μη όφειλε, στοχοποίησε έναν ανυποψίαστο γονέα και το παιδί του, ούτε εκείνους που τις υπαγόρευσαν. Με μια πρωτοφανή για τα εκπαιδευτικά ήθη κίνηση, που μαρτυρεί απέλπιδα προσπάθεια να επιβληθούν συνθήκες συνωμοσίας σιωπής για την επιλογή του κ. Τσίπρα να φοιτήσουν οι βλαστοί του σε ιδιωτικό σχολείο, η διοίκηση του ιστορικού εκπαιδευτηρίου έβαλε στο στόχαστρό της προς τον φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, εκβιάζεται να πάρει το παιδί του και να φύγει από το σχολείο, καθώς, μέσω εξωδίκου, κατονομάζεται ως «υπαίτιος» για τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον σχολιασμό.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια