ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Εκδήλωση στη Λιβαδειά για την Κλιματική Αλ λαγή, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου

25-11-2015
















Λιβαδειά, 25-11-2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 30 Νοεμβρίου 2015, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συναντηθούν στο Παρίσι ώστε να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για μια διεθνή συμφωνία για το κλίμα. Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Levadistas συμμετέχουν στην παγκόσμια κινητοποίηση ενάντια στην κλιματική αλλαγή, διεκδικούν την μετάβαση σε 100 % καθαρή ενέργεια και την προστασία του μέλλοντος των παιδιών.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη φέρνουμε τα παιδιά μας , τους φίλους μας και ενώνουμε τη φωνή μας με τις φωνές εκατομμυρίων συνανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους παγκόσμιους ηγέτες, αλλά και αλλάζοντας οι ίδιοι την καθημερινότητά μας με γνώμονα την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής .

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις ενημέρωσης για την ανακύκλωση, ζωγραφικής για παιδιά καθώς και βράβευση του σχολείου που θα φέρει τα περισσότερα πλαστικά καπάκια. Θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη και το κάθε σχολείο μπορεί να κρατά το πανό που θα έχει κατασκευάσει - ζωγραφίσει με επίκαιρα μηνύματα για την κλιματική αλλαγή. Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του κτιρίου του πρώην Πανεπιστημίου.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια