Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκαλύπτει τα επόμενα βήματά της(Βίντεο)

29-11-2015















 Η κ. Κωνσταντοπούλου αναφερόμενη στο χθεσινό συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, είπε: «Ο πρωθυπουργός αναζητεί συνενοχή σε μέτρα δολοφονικά για τους πολίτες και αναζητεί φύλο συκής για αυτά που δέχθηκε. Είναι αστείο να αναζητεί να πουν «όχι» στη μείωση των συντάξεων εκείνοι που τις μείωσαν» και εξαπέλυσε επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάνοντας λόγο για «ενορχήστρωση» αυτών των θεσμικών παιχνιδιών.

«Όσα έγιναν χθες παρέκαμψαν τη Βουλή και αποτελούν καθεστωτική αντίληψη. Θλίβομαι» συμπλήρωσε. Για την επιτροπή αλήθειας του δημοσίου χρέους: «Στα δύο πορίσματα για το χρέος, δεν έχει υπάρξει επιστημονικός αντίλογος. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει εξηγήσει μέχρι τώρα γιατί παραμέρισε τα πορίσματα και έφερε μετά το μνημόνιο. Θάβει αυτά τα πορίσματα και με δειλό και κουτοπόνηρο τρόπο προσπαθεί να απενεργοποιήσει την επιτροπή μέσω του κ. Βούτση. Το πόρισμα έκανε το ΔΝΤ να ομολογήσει ότι το χρέος είναι μη βιώσιμο. Κανείς δεν ρωτάει τον πρωθυπουργό γιατί δεν τα χρησιμοποιεί. Υπογράφει ανακοινωθέντα και συνομολογεί ότι δήθεν το χρέος είναι βιώσιμο.

” Τα πορίσματα τα κατέβασε ο κ. Βούτσης από την ιστοσελίδα της Βουλής. Ο κ. Βούτσης λύσσαξε να θάψει την επιτροπή Διαφάνειας, έκανε έξωση στην επιτροπή και κήρυξε μονομερώς τη λήξη των εργασιών της Βουλής.

Το «γιατί» πρέπει να το ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι. Προφανώς αυτά τα πορίσματα δεν εξυπηρετούν μια κυβέρνηση παραδομένη στους δανειστές».

“ Σε ερώτηση για τα ποσοστά που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ και την ψήφο του λαού στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, απάντησε: «Η ιστορία δεν σταματά. Είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει όσα υπέγραψε και απέκρυψε. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του όπως με τα χθεσινά τερτίπια. Πέτυχε τη μεγαλύτερη αποχή και γι’ αυτό κράτησε το ποσοστό του. Η διαγραφή του χρέους οδηγεί στην απελευθέρωση του λαού. Είναι όπλα του ελληνικού λαού αυτά τα πορίσματα. Η χώρα έχει ξανά μια κυβέρνηση παραδομένη στα ίδια συμφέροντα».

” Για τα επόμενα βήματά της: «Δεν εγκαταλείπω σε αυτή την κρίσιμη στιγμή αυτή την εγκαταλειμμένη κοινωνία. Εχω πάρει πρωτοβουλίες για νέες ευρωπαϊκές δυνάμεις και θα αναλάβω όλες τις πρωτοβουλίες για να αποτινάξουμε το μνημονιακό ζυγό. Σκοπό έχω να αναλάβω πολλές πρωτοβουλίες και να στηρίξω αυτές που υπάρχουν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να στηρίξουν και υπάρχουν πολλοί νέοι που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τη ζωή τους. Το «παράθυρο» είναι ορθάνοιχτο και πρέπει ακόμη να αναληφθούν πολλές πρωτοβουλίες για να μην παραδοθεί η κοινωνία στα αρπακτικά που την κατασπαράζουν».









Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr

Σχόλια