ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩ:Με μεγάλη συμμετοχή ο ιστορικός αγώνας "Γύρος Καδμείας" στη Θήβα

28-12-2015


















Θήβα 28/ 12/2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη συμμετοχή ο ιστορικός αγώνας “Γύρος Καδμείας” στη Θήβα



Προσθήκη λεζάντας

















Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, ο ιστορικός αγώνας δρόμου «Γύρος Καδμείας», με 240 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών να διανύουν τη διαδρομή γύρω από τις Επτά Πύλες της Αρχαίας Καδμείας.




















O καλός καιρός, βοήθησε και φέτος να πραγματοποιηθούν και οι επτά κατηγορίες με μεγάλη επιτυχία. Μετά το πέρας του αγώνα, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής στην Κεντρική Πλατεία Θήβας, όπου στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας οι διοργανωτές απένειμαν κύπελλα, μετάλλια και επαίνους. Στους συμμετέχοντες επίσης απονεμήθηκε αναμνηστικό μετάλλιο στο σχήμα της Βοιωτικής ασπίδας ενώ βραβεύθηκαν με αναμνηστική πλακέτα δύο αθλητές του ΣΔΥΜ Θήβας για τον τερματισμό τους στους υπερμαραθώνιους Φειδιππίδειο Δρόμο και Σπάρταθλον Άθλο 245 χλμ.
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων με συνδιοργανωτές τον Γ.Σ. Πίνδαρο και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας, τους οποίους και ευχαριστούμε, καθώς επίσης και το Τμήμα Τροχαίας Θηβών, που συνέβαλε στην εύρυθμη πραγματοποίηση των διαδρομών για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Ο Δ.Ο.Θ. ευχαριστεί επίσης την καφετέρια “Voglis”, το παραδοσιακό παντοπωλείο «Ζείδωρο», το S/M Σταμάτης, την εταιρεία επάθλων Olympus και τον Σύλλογο Γυναικών “Ισμήνη” για τις προσφορές τους.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα εδώ :http://dothivas.blogspot.gr/2015/12/blog-post_28.html



Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια