Τα νέα σχέδια της Ζωής Κωνσταντοπούλου

27-12-2015















 Τη δημιουργία μιας πολιτικής κίνησης, με επικεφαλής την ίδια, φαίνεται να σχεδιάζει, η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το νέο έτος, χωρίς αυτό να σημαίνει τη μη συμμετοχή της στις δράσεις της Λαϊκής Ενότητας.

Κανείς δεν θα περίμενε από την πρώην πρόεδρο της Βουλής να περιοριστεί μόνο στα "φαρμακερά" σχόλια στο twitter για την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά να ενεργοποιηθεί με γνώμονα αυτό που είχε δηλώσει προεκλογικά στη συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει για την συνεργασία της με την ΛΑΕ: "Μια συλλογικότητα που να έχει διαφάνεια, πολυσυλλεκτικότητα, δημοκρατία, υπεράσπιση της κοινωνίας και συντροφικότητα απέναντι σε αυτόν που βάλλεται."

Στόχος σε κάθε περίπτωση θα είναι η ενίσχυση του αντιμνημονιακού μετώπου που συγκροτεί το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και μετά. Η μορφή της κίνησης που, σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Είναι σίγουρο πως θα περιβάλλεται από στενούς της συνεργάτες που ήταν μαζί της μετά την αποχώρησή από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται, πως πολύ κοντά στην Κ. Κωνσταντοπούλου ήταν από την πρώτη στιγμή η Ραχήλ Μακρή, ο Κώστας Ζαχαριάς, η Αγλαΐα Κυρίτση και οι βουλευτές Βοιωτίας Γιάννης Σταθάς και Θανάσης Σκούμας.


Φωτο sooc.gr


 Πηγή:news247.gr

Σχόλια