Νίκος Νικολόπουλος: Επιστολ ή στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου για το σύμφωνο συμβίωσης




















Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νίκος Νικολόπουλος: «Η διαφορετικότητα να μην... ενθαρρύνεται ενάντια
στους νόμους της φύσης και στην πατροπαράδοτη δομή της οικογένειας»

«Εμείς πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση και οι Βουλευτές οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι έχουμε Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο και ότι ο ρόλος τους δεν είναι να κατεξουσιάζουν και να επιβάλλουν αυταρχικά ιδεολοηψίες, αλλά να λαμβάνουν υπόψη τη θρησκευτική, ιστορική και πολιτισμική συνείδηση, ταυτότητα και ιδιοπροσωπία του συνόλου του λαού».. Αυτά απάντησε μεταξύ άλλων σε ερωτήσεις ΜΜΕ, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, επεξηγώντας την κατηγορηματική του αντίθεση στο σύμφωνο συμβίωσης.


Ο Νίκος Νικολόπουλος ακόμη τόνισε ότι:

«Ασφαλώς τα δικαιώματα μεταξύ ενηλίκων είναι αποδεκτά και αδιαπραγμάτευτα, ανεξαρτήτως φύλου, γένους και κοινωνικής ή εθνικής προέλευσης. Οι σύγχρονες δημοκρατικές κοινωνίες ανέχονται τη διαφορετικότητα (και) στις σεξουαλικές προτιμήσεις. Αυτό είναι θεμιτό, αρκεί η διαφορετικότητα να μην... ενθαρρύνεται ενάντια στους νόμους της φύσης και στην πατροπαράδοτη δομή της οικογένειας».

Αποκάλυψε δε, ότι αποστέλλει σήμερα επιστολή προς τους συναδέλφους του Βουλευτές, την οποία κοινοποιεί σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες της Οικουμένης, και τις μονοθεϊστικές καθώς και στα ΜΜΕ.

Επίσης μίλησε για την αυριανή ημερίδα, που διοργανώνει η Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία με αντικείμενο το συζητούμενο νομοσχέδιο και για την ανάγκη επιστροφής στις παραδοσιακές αξίες, αφού όπως υπογράμμισε :

«Η κατάπτωση ηθών και συνειδήσεων, συνοδευόμενη από την οικονομική κατάπτωση, αποτελεί το ιδανικό μείγμα για όσους επιδιώκουν την αλλοτρίωση της ελληνικότητας και τελικά, την διάλυση και την αποσάθρωση της χώρας».

Τέλος ο Νίκος Νικολόπουλος αναρωτήθηκε: «Αλήθεια ποιών το χατίρι κάνουμε με το «σύμφωνο συμβίωσης» και γιατί αγνοούμε την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που έχουν επιλέξει να κρατούν ψηλά τον πατροπαράδοτο ιερό και εθνικό θεσμό του γάμου, από τον οποίο προέρχεται η τεκνοποίηση και η διαιώνιση του γένους μας»;

 Και έκλεισε τονίζοντας : «Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα εναντιώνεται γιατί πιστεύει ότι ένα έθνος γερασμένο και με οξύ δημογραφικό πρόβλημα πρέπει στην αντίθετη ακριβώς κατεύθυνση να κινηθεί, δηλαδή στην ενίσχυση της οικογένειας που στηρίζεται στην αρμονική συζυγία ανδρός και γυναικός, η οποία και φέρνει στη ζωή και στην κοινωνία τους γλυκείς καρπούς της παιδοποιίας».


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια