Εκλογές ΝΔ: Ο Καμμένος έστειλε τον Διευθυντή του να ψηφίσει και να στρώσει... χαλί επιστροφής στη ΝΔ

20-12-2015
















 Λένε ότι τα ποντίκια φεύγουν πρώτα από το καράβι όταν αυτό βυθίζεται. Στην περίπτωση των ΑΝΕΛ φαίνεται ότι πρώτος (λέμε τώρα) θα φύγει ο καπετάνιος.

Όποιος θεωρεί ότι η απόφαση του Διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του Καμμένου, Βασίλη Τρίκα, όχι μόνο να πάει σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ αλλά να ψηφίσει κιόλας για αρχηγό, ήταν τυχαία, παραμονές πρωτοχρονιάς να κάτσει στο τζάκι και να περιμένει τον Άη Βασίλη.

Η κίνηση του Τρίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο είναι γνωστή στον Καμμένο αλλά τυγχάνει της απόλυτης εγκρίσεως του. Για την ακρίβεια είναι μέρος ενός σχεδίου που έχει απώτερο στόχο την επιστροφή Καμμένου στη ΝΔ με συγκεκριμένο αρχηγό, ο οποίος έχει ανοικτή γραμμή (κι όχι μόνο) με τον ΥΠΕΘΑ.

Τα νταραβέρια ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολλά και αν το σχέδιο πετύχει και βγει ο... επιθυμητός αρχηγός, όχι απλά θα υπάρξει επιστροφή Καμμένου στη ΝΔ αλλά και η περιβόητη "οικουμενική κυβέρνηση" που εδώ και καιρό ζητούν οι δανειστές.

Με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της νέας... Νέας Δημοκρατίας που θα έχει απορροφήσει και τους ΑΝΕΛ. Αυτά για όσους ψηφίζουν ακόμη για πρόεδρο και δεν έχουν καταλάβει τι τους περιμένει...


Πηγή: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/news/story/653372/ekloges-nd-o-kammenos-esteile-ton-dieythynti-toy-na-psifisei-kai-na-strosei-xali-epistrofis-sti-nd#ixzz3ut4YsT2M


Σχόλια