ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Μαγικές μελωδίες από το Δημοτικό Ωδείο Θήβας!

23-12-2015













Θήβα 22/12 /2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μαγικές μελωδίες από το Δημοτικό Ωδείο Θήβας!


Μία άρτια δομημένη εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρουσίασε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, το Δημοτικό Ωδείο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, σκορπίζοντας συγκίνηση και νοσταλγία στο κοινό και δίνοντάς του την ευκαιρία να δει την πρόοδο των μαθητών αλλά και την αρμονική συνύπαρξή τους επί σκηνής με τους καθηγητές.


















Για ακόμα μία φορά, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ωδείου κα Νίκη Πανταζάτου και οι καθηγητές Βιολιού κ. Κώστας Σταυρίδης, Κλασικής Κιθάρας κ. Δημήτρης Δερδενές, Φλάουτου κα Λίζα Καλαφάτη απέδειξαν το εξαιρετικό έργο που επιτελείται στο Ωδείο, ενώ η πολυπληθής Παιδική Χορωδία και οι μαθητές των μουσικών οργάνων έδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους επαγγελματίες του είδους τους.


















Την παιδική χορωδία συνόδεψε με τη μελωδική φωνή της κα. Δήμητρα Κελεκίδη, αλλά και η κα Πανταζάτου και όλοι μαζί κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η καθηγήτρια πιάνου του ωδείου κα Φανή Μπαλάφα.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο:


http://dikethivas.blogspot.gr/2015/12/blog-post_22.html#more 


 Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια