Η Ζωή με την στήριξη της Ραχήλ σέρνει τον Βούτση στα δικαστήρια!

21-12-2015

















Στα δικαστήρια σέρνει τον πρόεδρο της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τις προθέσεις της ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα σε συνέντευξη τύπου που έδωσε με θέμα «Η Επιτροπή Αλήθειας υπό νεομνημονιακή δίωξη: το έργο της μετά τις 20.09.2015, οι κυβερνητικές επιθέσεις, η διεθνής αναγνώριση και τα επόμενα βήματα».


Ζ.Κωνσταντοπούλου-Ν.Βούτσης

Η πρώην πρόεδρος του κοινοβουλίου και νυν στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας κατηγορεί τον Νίκο Βούτση, τον γραμματέα της Βουλής Κώστα Αθανασίου και τον φρούραρχο της Βουλής ότι εισέβαλλαν –παράνομα- στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, και ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον τους.


















Η αντίδραση Βούτση

Για «απολίτικο νομικισμό» έκανε λόγο ο κ.Βούτσης, όταν του ζήτησαν να σχολιάσει την στάση της κας Κωνσταντοπούλου.

«Ο απολίτικος νομικισμός αποτελεί διαχρονικά ξένη και εχθρική νοοτροπία προς τη λαϊκή βούληση, τη Δημοκρατία και την Αριστερά. Κανένα άλλο σχόλιο», είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλευρό της Ζωής η Ραχήλ
























Στο πλευρό της κας Κωνσταντοπούλου και στην συνέντευξη τύπου ήταν πάντως... η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και φίλη της Ραχήλ Μακρή, η οποία ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο facebook με το σχόλιο «H επιτροπή θα συνεχίσει τις εργασίες της μέχρι την ολοκλήρωση του έργου της. Στους επόμενους μήνες η ελληνική κοινωνία θα έχει την ευκαιρία να μάθει την αλήθεια για το χρέος μέσα από μια καμπάνια που θα πραγματοποιηθεί σε όλη την επικράτεια».
























Πηγή:http://anemosanatropis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_320.html

Σχόλια