Βόμβα:Με ακύρωση απειλούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, μετά από καταγγελίες του Α. Τζιτζικώστα

22-12-2015

















Με ακύρωση απειλούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μετά από καταγγελίες του Απόστολου Τζιτζικώστα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας καταγγέλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη πως έταξαν σε κάθε ψηφοφόρο την μετά θάνατον ζωή, με αποτέλεσμα τα εκλογικά κέντρα να πλημμυρίσουν από γεροσάψαλα και ραμολιμέντα.

Όπως καταγγέλλει ο Απόστολος Τζιτζικώστας, οι υπερήλικες ψηφοφόροι δεν ψηφίζουν ούτε για νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ούτε για το μέλλον της χώρας, αλλά για να κερδίσουν μια θέση στον παράδεισο.

Παράλληλα, υπάρχουν καταγγελίες πως έξω από πολλά εκλογικά κέντρα υπήρχαν νοσοκόμες που έκαναν ένεση στους ψηφοφόρους, για να μπορέσουν να συρθούν μέχρι την κάλπη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσαν πως και οι ετοιμοθάνατοι έχουν δικαίωμα στην ψήφο, αφενός γιατί θέλουν να εκδικηθούν αυτούς που θα ζήσουν και αφετέρου γιατί μπορεί να γίνει Δευτέρα Παρουσία, να υπάρξει ανάσταση νεκρών και ο πληθυσμός του πλανήτη να γίνει 2 τρισεκατομμύρια.

Στις εκλογές ψήφισαν γύρω στα 300 χιλιάδες άτομα αλλά 30 χιλιάδες από αυτούς δεν θα μάθουν ποτέ ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, γιατί τα τίναξαν λίγη ώρα μετά την ψήφο τους.

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ζητήσει αμέσως εκλογές, γιατί η βάση του κόμματος αποτελείται από γεροξεκούτηδες που είναι με το ένα πόδι στον τάφο.

(Οι ηλικιωμένοι που κατέκλυσαν τα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, δείχνουν ποιοι είναι αυτοί που βλέπουν σήμερα τηλεόραση. Μόνο οι γέροι βλέπουν σήμερα τηλεόραση. Κι όπως έγραψε ο Όσκαρ Ουάιλντ, «Οι γέροι πιστεύουν τα πάντα. Οι μεσήλικες υποψιάζονται τα πάντα. Οι νέοι ξέρουν τα πάντα.».)


Πηγή:pitsirikos

Σχόλια