ΛΑΜΠΕΡΗ !!! Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΟ Η ΘΗΒΑ !!!

27-12-2015



















Κοσμικό Κέντρο '' Μπαρμπαγιάννης '' Άλσος Μοσχοποδίου Θηβών
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015


Πραγματοποιήθηκε με Μεγάλη Επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ
στο κατάμεστο Κοσμικό Κέντρο '' Μπαρμπαγιάννης '' στο Άλσος Μοσχοποδίου τής Θήβας .
Παρουσία τού Διοικητικού Συμβουλίου , σύσσωμης τής Ποδοσφαιρικής Ομάδας , τού Προπονητή κ. Γιώργου Λάμπρου και των Συνεργατών του , ο Παρουσιαστής τής Εκδήλωσης Δημοσιογράφος , Αθλητικογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής κάνοντας την είσοδο του στην πίστα μέσα σε Εντυπωσιακή Ατμόσφαιρα με ηχητικά , φωτεινά εφέ , τον Υμνο τής Ομάδας να Εκ στασιάζει !!! τούς πάντες και τις Βίντεο οθόνες να προβάλουν Χρυσές Στιγμές από την Ένδοξη Ιστορία τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ πού δημιούργησε με μοναδικό τρόπο η Διεύθυνση τού Κοσμικού Κέντρου '' Μπαρμπαγιάννης''
καλωσόρισε το κοινό με Χριστουγεννιάτικες ευχές εκ μέρους τού Διοικητικού Συμβουλίου μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας .

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου , ο οποίος χαιρετίζοντας την Εκδήλωση , αναφέρθηκε στην σημασία πού έχει για την πόλη η Ανοδική πορεία τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ , ανακοινώνοντας έργα αναβάθμισης τού Δημοτικού Σταδίου ,πού θα υποστηρίξουν την εύρυθμη λειτουργία τής Ομάδας , ενθουσιάζοντας το κοινό πού τον καταχειροκρότησε !!!

Χαιρετισμό στο κοινό απηύθυνε και ο Πρόεδρος τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Θανάσης Βυλλιώτης , ο οποίος αφού το ευχαρίστησε για την εντυπωσιακή του παρουσία το προσκάλεσε να συσπειρωθεί πιο δυναμικά δίπλα στην Ομάδα , προκειμένου να πετύχει τον Μεγάλο φετινό Στόχο της πού είναι η κατάκτηση τού Πρωταθλήματος τής Α ' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και η επάνοδος τής Ομάδας 11 χρόνια μετά και πάλι στη Γ ΄ Εθνική κατηγορία .

*** Το Διοικητικό Συμβούλιο τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ είχε προγραμματίσει Τιμητική Απονομή στον καταξιωμένο Αθηναίο Δημοσιογράφο - Αθλητικογράφο τής ΕΡΑ
ΣΠΟΡ καί τής Ιστοσελίδας M.TOPIKO24 .GR κ. Ανέστη Τσακίρογλου ,
κάτι πού αναβλήθηκε για μελλοντική Εκδήλωση , λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που τού προέκυψε και δεν τού επέτρεψε να παρευρεθεί στην Εκδήλωση .

*** Τίμησαν με την παρουσία τους την Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ οι κ.κ. :
Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου
Πανοσιολογίοτατος Πατέρας Δανιήλ

Διοικητής τού ΚΕΠΒΘηβών Ταξίαρχος κ. Λεωνίδας Παππάς

Αντιδήμαρχοι τού Δήμου Θηβαίων κ.κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης , Σπύρος Κίτσος

Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Τυρηνόπουλος

Επίτιμος Πρόεδρος τού ΣΕΓΑΣ , τέως Υφυπουργός κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης

Σύλλογος Γυναικών Θήβας '' ΙΣΜΗΝΗ ''

Προπονητής , Ποδοσφαιρικής Ομάδας ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Χαλκίδας κ. Δημήτρης Ακριτίδης
Στη συνέχεια ο Κρητικός Βιολιτζής , Τραγουδοποιός Μιχάλης Μαραγκάκης , ο Γιώτης καί η Κομπανία τους δημιούργησαν Εκρηκτική Ατμόσφαιρα Διασκέδασης με ξέφρενο Γλέντι και Χορό τού κοινού μέχρι τις πρω'ι'νές ώρες .

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !!!


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com

Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια