ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ:ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

27-12-2015


ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΗ ΣΧΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ























Με αυτόν τον πίνακα που σήμερα σας κοινοποιώ αποκαλύπτουμε τον γενικό στρατηγικό σχεδιασμό που έχουν οι διεθνείς τραπεζίτες στην Ελλάδα. Ενας πίνακας που αποτυπώνει πλήρως τον σχεδιασμό τους για αυτά που έρχονται στην Ελλάδα με καταληκτική ημερομηνία το 2023. Επειδη τον τελευταίο καιρό ακούμε διάφορα δημοσιεύματα περί αποτυχίας των δημοσιονομικών μέτρων εκ μέρους του ΔΝΤ στην Ελλάδα το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι πως ο σχεδιασμός εκτελείται κατά γράμμα σε ακρίβεια ευρω. Κάποια στιγμη θα προβούμε σε μεγαλύτερη ανάλυση και αποκαλύψεις του εν λόγω πίνακα για να μπορέσει ο καθένας από εσάς να αντιληφθεί που το πάνε οι τραπεζίτες.

Αυτό όμως που έχει πολύ μεγάλη αξία σε επίπεδο πολιτικής και του τι έρχεται στην χώρα θα σας αποκαλύψω πως η επομενη 4ετια θα είναι η χειρότερη για τους πάντες με χρονικό ορίζοντα το 2019 όπου ορίζουν το ΑΕΠ περί των 110 δις ευρώ και εκεί βρίσκεται το οριακό σημείο λειτουργίας μιας οικονομίας. Σε αυτό το σημείο θα υπάρξει μια μεγάλη οικονομική παρέμβαση στην οποία στοχοποιούμε περί των 60 δις ευρώ το οποίο θα εμπεριέχει το περιβόητο πακέτο γιουγκερ 30 δις και 30 δις τα οποία θα διαχειριστούν οι διεθνείς τραπεζίτες και οι οποίοι θα ελέγχουν την Ελληνική οικονομία σε ποσοστό 38% μέχρι το 2023. Αυτό που θα υφαρπάξουν μέχρι αυτή την χρονιά με τιμές 2023 είναι περιουσιακά στοιχεία ύψους 70 δις ευρώ μέσω της διαχείρισης των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

Οσο για φέτος το ΑΕΠ της χώρας θα κλείσει περί των 174 δις ΑΕΠ νούμερο το οποίο κανείς οικονομολογός μέχρι σήμερα δεν μπορεί να προσδιορίσει πράγμα το οποίο όμως τολμούμε να αποκαλύψουμε εμείς. Σε επίπεδο πολιτικών αποφάσεων αυτό που αναμένουμε άμμεσα το επόμενο διάστημα είναι ο επαναπατρισμός κεφαλαίων που φύγανε εκτός χώρας περί των 60 δις πράγμα το οποίο θα υπάρξουν πιεσεις και μεθοδεύσεις ακόμη και σε επίπεδο κεντρικών τραπεζών προς αυτή την κατεύθυνση ο λόγος ευνόητος και πασιφανείς γιατί πρέπει να υπάρχει πληρη αποτύπωση χρήματος στο τραπεζικό σύστημα και αντίστοιχο ΑΕΠ έτσι ώστε να περάσει στα χέρια των διεθνών τραπεζιτών.

Mέχρι την λήξη της περιόδου που ορίσαμε θα υπάρξει μια αναδιάρθωση η κούρεμα του δημοσίου χρέους ύψους περίπου 180 δις το οποίο βέβαια δεν θα έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για την οικονομία μια και αυτή σε μεγάλο μέρος θα περάσει στα χέρια διεθνών τραπεζιτων Σύντομα με νέα στοιχεια και αποκαλύψεις για αυτά που έρχονται.

ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ


Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_697.html

Σχόλια