ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Ευχαριστίες Δημάρχου Λεβαδέων προς τους συμμετέχοντες στη δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή

Λιβαδειά, 3-12-2015

















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Λεβαδέων ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη κατά την οποία ενώσαμε τη φωνή μας με αυτή εκατομμυρίων πολιτών σε όλο τον πλανήτη για το περιβάλλον και ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 5ου, 6ου και 9ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς, του 1ου, 3ου, 5ου, 6ου, 7ου, 8ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου, του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς, του Γυμνασίου με λυκειακές τάξεις Αγίου Γεωργίου, του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς και του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν στη δράση για την ανακύκλωση.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ομάδα του 5ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς, του 5ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς που ξεχώρισαν με την μεγάλη ποσότητα από καπάκια που έφεραν.
Επίσης, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, το Σύλλογο Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λιόντος και την Ομάδα Αεροσφαίρισης.

Θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη βοήθεια τους για τις κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά στα εικαστικά εργαστήρια “Καλλιτεχνική Φωλιά” της Χιόνας Μπαδήλα, το Εικαστικό Εργαστήρι Μαίρης Ανδριτσοπούλου – Δήμητρας Πούλου και τον συμπολίτη – καλλιτέχνη Σπύρο Γουργιώτη.

Ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια δεν τελειώνει και θα συνεχίσουμε όλοι να αγωνιζόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος και της ζωής μας.

Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια