Πόση άλλη κοροϊδία;;Πρώτα έφαγε την χυλόπιτα ο πρωθυπουργός και μετά δυσανασχέτησε!

30-12-2015













Σαφείς αποστάσεις στα κατά καιρούς… ανοίγματα των υπουργών προς τον Βασίλη Λεβέντη και την Ένωση Κεντρώων παίρνει το Μέγαρο Μαξίμου, διαψεύδοντας την ύπαρξη σχεδίου προσέγγισης του κόμματός του.

«Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο», αναφέρουν κατηγορηματικά στο iefimerida.gr κύκλοι από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, διαψεύδοντας τη συζήτηση περί ανοικτών διαύλων με βουλευτές από την Ενωση Κεντρώων. Μάλιστα, δεν διστάζουν να επικαλεστούν ως παράδειγμα το γεγονός ότι «ακόμα και αν η πλειοψηφία δεν ήταν συμπαγής, δεν θα προστρέχαμε στην Ένωση Κεντρώων».

Τέλος, σημειώνουν ότι δεν πρόκειται να καταστήσουν ρυθμιστή των εξελίξεων τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, βάζοντας «πάγο» στα περί φλερτ της κυβέρνησης με το κόμμα του κ. Λεβέντη.
Σημειωτέον ότι η σχετική αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου έρχεται μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Β. Λεβέντης στις επιθέσεις φιλίας των κ.κ. Μάρδα , Παππά, και Φλαμπουράρη. Δηλαδή πρώτα έφαγε την χυλόπιτα ο πρωθυπουργός και μετά δυσανασχέτησε!

Ο Δ. Μάρδας είχε δηλώσει ότι «H Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Είναι ένα κόμμα που έχει κάποιες θέσεις ενδιαφέρουσες». Και αν ο Μάρδας δεν είναι στο στενό του περιβάλλον, ο παιδικός του φίλος Νίκος Παππάς που θεωρούσε λογικές τις προτάσεις του, με ποιανού εντολές τα έλεγε; ενώ ο κ. Φλαμπουράρης είχε εκθειάσει την πορεία του Β. Λεβέντη πως «έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και μπήκε στην Βουλή..», και μιλάμε για τον άνθρωπο που "μεγάλωσε" τον Τσίπρα όπως έχει πει εκείνος!


Πηγή:anemosantistasis.blogspot.com/2015/12/blog-post_216.html#ixzz3vpJbrKiV

Σχόλια