Μπουφές αγάπης στη Θήβα

21-12-2015


















Πραγματοποιήθηκε ο θεσμός πλέον των Χριστουγέννων στη Θήβα, "Μπουφές Αγάπης" με μεγάλη επιτυχία. Όπως κάθε χρόνο λοιπόν , τα τελευταία 5 χρόνια, την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα πραγματοποιείται μπουφές αγάπης από την ΟΕΒΕ Θήβας. Κάτι το οποίο ξεκίνησε ο αξέχαστος Χρήστος Χαρατσής πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας , το οποίο μετά τον ξαφνικό χαμό του συνεχίζουν με επιτυχία τα μέλη της ΟΕΒΕ και ιδίως ο γιός του και νυν πρόεδρος Παναγιώτης Χαρατσής.

Με πλούσια εδέσματα ξεκίνησε το ηλιόλουστο αυτό πρωινό στη Θήβα, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Φαγητά γλυκά χυμοί αναψυκτικά και άφθονο κρασί , για όλους. Χαμόγελα παντού σε μικρούς και μεγάλους.

Βέβαια μέσα σε όλο το γιορτινό κλίμα επικρατούσε και ένα αίσθημα συγκίνησης αφού όλοι είχαν συνδυάσει αυτή την ημέρα με τον Χρήστο Χαρατσή. Ο Χρήστος από ψηλά που είναι θα βλέπει για πολλά χρόνια να συνεχίζεται κάτι που ξεκίνησε ο ίδιος και σίγουρα θα χαμογελάει.

Σε συνδυασμό με τον μπουφέ αγάπης ο εμπορικός σύλλογος Θήβας όπως κάθε χρόνο διοργάνωσε ένα πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους. Γέμισε κάθε γωνία της Θήβας με Χριστουγεννιάτικο πνεύμα αφού η πόλη μας πλημμύρισε με δέντρα, ελαφάκια, φουσκωτά ώστε να παίξουν τα παιδιά και Άγιους Βασίληδες. Ένας υπέροχος Χριστουγεννιάτικος γιορτινός τόνος λοιπόν σήμερα στην πόλη της Θήβας.

Καλές γιορτές και του χρόνου να είναι όλοι καλά να δώσουν την χαρά αυτή σε όλη την Βοιωτία.


Πηγή:thivarealnews.blogspot.gr

Σχόλια