ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων για την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου "ΛΕΒΑΔΟΣ"

25-1-2016
















Λιβαδειά, 25 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δήμαρχος Λεβαδέων εκφράζει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στους διοργανωτές, υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες του 1ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στη Λιβαδειά.

O 1ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για την οποία συνέβαλλαν τόσο ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ) που είχε την ευθύνη της όλης διοργάνωσης, όσο και όλοι οι εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά την ημέρα της διεξαγωγής του. Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους, τους εθελοντές, την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, τον γιατρό κ. Ιωάννη Περγαντά, το Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών Λιβαδειάς, την Τροχαία Λιβαδειάς και την τοπική ποδηλατική ομάδα All terrain.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έφτασε τα 400 άτομα που συμμετείχαν στις δύο αγωνιστικές διαδρομές των 23,5 και 9,5 χλμ, με αφετηρία και τερματισμό την περιοχή των πηγών της Έρκυνας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, ενώ ελπίδα της Δημοτικής Αρχής είναι ο Αγώνας Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” να αποτελέσει έναν ακόμη αθλητικό θεσμό για την πόλη μας.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια