"Τέλος υπομονής"

22-1-2016

















Αγαπητό Tromaktiko, Εάν οι σημερινοί αρχηγοί όλων των κομμάτων είναι γνήσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ, εάν... έχουν ελληνικό αίμα στις φλέβες τους και βράζει, εάν υπάρχει μέσα τους φιλότιμο και αξιοπρέπεια, εάν θίγονται με τέτοια λόγια σαν αυτά που είπε ο κλώνος των Ναζί, ο Σόϊμπλε στο πρωθυπουργό της χώρας, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα πρέπει να επαναστατήσουν και με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να πάνε στη Γερμανία και να αξιώσουν πρώτον να ζητήσει συγγνώμη ο αιμοβόρος γεροσακάτης για τα λόγια που είπε και δεύτερον να ξεκαθαρίσουν στη Μέρκελ και στους άλλους που “μας αγαπάνε και μας νοιάζονται” ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσουν τις παρανοϊκές τους απαιτήσεις που τρυπάνε τη καρδιά του περήφανου ΄Ελληνα.

Εδώ θα πρέπει να σταματήσουν οι αρχηγοί των κομμάτων να τρώγονται μεταξύ τους, επιβάλλεται να μονιάσουν και να πάρουν κοινή απόφαση για την Ελλάδα και τους ΄Ελληνες.

Να παύσουν να σκοτώνονται για τα κόμματά τους ο καθένας ηγέτης και θα πρέπει να σκοτώνονται μόνο για την Ελλάδα και τους ΄Ελληνες, ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων ενός έκαστου ΄Ελληνα.

΄Εφτασε ο κόμπος στο χτένι, ο λαός δεν αντέχει άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, δεν αντέχει άλλους φόρους, δεν αντέχει άλλα χαράτσια. Οι ΄Ελληνες είναι έτοιμοι πλέον για εξέγερση και υπεύθυνοι θα είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Να μη βγάζει ο κάθε αρχηγός κόμματος την ευθύνη από επάνω του, όλοι μαζί είναι συνυπεύθυνοι για ότι θα συμβεί μελλοντικά. Εάν τελικά συνεχίσουν τα κόμματα να αδιαφορούν το αποτέλεσμα θα είναι να αναλάβει ξανά ο Στρατός τη διακυβέρνηση της χώρας


Αναγνώστης


 Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια