Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά στα ερωτήματα για τις δαπάνες της Βουλής κατά την περίοδο της προεδρίας της

7-1-2016

















 Σπύρος Σούρλας


 Επειδή οι συριζαλήτες και τα τσιράκιά τους διαδίδουν διάφορα που ξεπερνάνε και οσα λένε οι Χρυσαυγίτες , από τις 27 Σεπτεμβρίου έχουν απαντηθεί τα πάντα... Πουλάτε αλλού ξεφτιλισμένοι ..Μάλλον θα μπερδευτήκατε από τίποτις μάσες για το μεταναστευτικό Βγήκαν και οι συριζαυγίτες που έχουν ανεχθεί ολη την πολιτκή αλητεια του κύκλου Μαξίμου ,και των χρυσαυγιταυριανιστικών blogs εναντίον της Κωνσταντοπούλου,του Γλεζου και οσων διατήρησαν κριτική στάση και πριν αποχωρήσουν(καλά για μετά δεν το συζητάμε) να πουν ντροπή στα περί Πειραιά.. Αντε ρε κρυφτείτε στα λαγούμιά σας με το ξεπούλημα του ΟΛΠ που έχετε και το θράσος να μιλάτε.. 


 Με ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά στα ερωτήματα για τις δαπάνες της Βουλής κατά την περίοδο της προεδρίας της «Η Βουλή κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2015 δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014», σημειώνει χαρακτηριστικά, ενώ τονίζει ότι πουθενά δεν έχει γίνει υπέρβαση του προϋπολογισμού.



 Ολόκληρη η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου 


 Η Βουλή κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2015 δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014. Δηλαδή, έγινε μέσα σε εννιά μήνες εξοικονόμηση 12,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/01/blog-post_84.html


 Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια