H ταινία του Χρ. Παπακαλιάτη "Ένας άλλος κ όσμος" στον Κινηματογράφο Θήβας

7-1-2016

























 Θήβα 07/ 01 /2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ενημερώνουμε, ότι από την Πέμπτη 07 Ιανουαρίου έως την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 στο Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο της Θήβας, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία του «ΕΝΑΣ ΑΛΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.


Ώρα Προβολής: 21:15


Περίληψη:

Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από ένα δυνατό έρωτα.

Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα «Ο Έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και χρυσή σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («χωρίς μέτρο»).


Πρωταγωνιστούν:
Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βάκαλη.

Σενάριο- Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης Α

Από τη ΔΗ.Κ.Ε. του Δήμου Θηβαίων


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια