Οι αγρότες της Κορινθίας έκαναν μπλόκο στα Γερμανικά LIDL και έκαναν και μια σοβαρή καταγγελία..- ΒΙΝΤΕΟ

29-1-2016
















 Από τα ξημερώματα αγρότες μπλόκαραν την είσοδο του σουπερ μάρκετ Lidl που βρίσκεται ανάμεσα στη Σκάλα και το Βλαχιώτη, πετώντας περισσότερους από δύο τόνους πορτοκάλια και από τις 5.30 το πρωί μετακινήθηκε το μπλόκο του Βλαχιώτη στο Lidl καταλαμβάνοντας την είσοδο, μην επιτρέποντας στο προσωπικό να περάσει και το κρατούν κλειστό.

Δείτε το βίντεο από το 1.02 ... Οι αγρότες της Κορίνθου και της Λακωνίας, καταγγέλουν ότι τα πορτοκάλια που η lidl διαφημίζει με καταιγισμό τηλεοπτικών σποτ σαν Ελληνικά, είναι μολυσμένα από την Νότια Αφρική.. που δεν αγοράζει κανένας.... Και αν ισχύει απαιτείται πιστεύουμε παρέμβαση της δικαιοσύνης.


Όπως δήλωσε στο ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ευρώτα Χρήστος Αναγνωστάκος, θα κρατήσουν κλειστό το σούπερ μάρκετ όλη την ημέρα και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να στείλουμε σαφές μήνυμα στη Γερμανία ότι δεν είμαστε βλάκες. Να ξέρουν ότι δεν έχουμε τίποτα με τον γερμανικό λαό, είναι φίλοι μας, αλλά με τη γερμανική κυβέρνηση που θέλει να μας εξαφανίσει και να επιβάλει καθεστώς κατοχής και εξαθλίωσης».





Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/01/lidl.html

Σχόλια