Ζωη Κωνσταντοπούλου: Υπάρχουν ευτυχώς, συγκεκριμένα ιστορικά καταγεγραμμένα περιστατικά

6-2-2016















 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μαίνεται ο πόλεμος Κωνσταντοπούλου - και πρώην συντρόφων της στον ΣΥΡΙΖΑ με φίλους αλλά και αρκετούς επικριτές της να της αναγνωρίζουν συνέπεια στις θέσεις της που υπερασπίζεται με σθένος και «τσαμπουκά».

Αν και έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την ημέρα που η ΛΑΕ, με την οποία συμπορεύτηκε στις εκλογές, δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φροντίζει η παρουσία της στα πολιτικά δρώμενα να είναι συνεχής και δυναμική. Τουϊτάρει για ο,τιδήποτε την ενοχλεί και την εξοργίζει, βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικώς κατά του πρωθυπουργού και δίνει συνεντεύξεις στις οποίες αφήνει να εννοηθεί ότι κρατά άσσους στο μανίκι της.

«Υπάρχουν ευτυχώς, συγκεκριμένα ιστορικά καταγεγραμμένα περιστατικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτή την απειλή (σ.σ. ότι θα την τελειώσουν). Έχω αναφερθεί και εντός της Βουλής το καλοκαίρι. Αυτό το λέω, για να μην διακινούν κάποιοι ότι τώρα τα λέει και γιατί δεν τα έλεγε. Εγώ τα έχω πει και στον κρίσιμο χρόνο. Βεβαίως τότε ο κ. Τσίπρας και με γραπτά του μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά Φίλη και ότι δεν τον εκπροσωπεί ο κ Φίλης», είπε την Τρίτη σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή, αναφερόμενη στα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι. Στα άκρα είναι και η κόντρα της με το Νίκο Βούτση που την διαδέχθηκε στον προεδρικό θώκο και -μεταξύ άλλων- αποφάσισε να καταργήσει την Επιτροπή Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους που συγκροτήθηκε επί προεδρίας της.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 19 Δεκεμβρίου προανήγγειλε μήνυση εναντίον του με θέμα τα γραφεία της Επιτροπής από τα οποία, όπως καταγγέλλει εκδιώχθηκε. «Κλειδώνει ίσως και να κάψει στη συνέχεια, τα πορίσματα που αποδεικνύουν τα επίχαιρα των επιλογών του», είπε στη ραδιοφωνική της συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.

Μόλις πληροφορήθηκε για την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους τα τιτιβίσματά της ήταν δηλητηριώδη. «Η παραβίαση των προσωπικών αρχείων κ αντικειμένων μελών της Επιτροπής, χωρίς νόμιμη ειδοποίηση μέχρι σήμερα, είναι ποινικό αδίκημα», γράφει στις 3 Δεκεμβρίου και μια εβδομάδα αργότερα ανεβάζει άλλο tweet. «Ο ΠτΒ δήλωσε ψευδώς ότι η Επ. Αλήθειας ολοκλήρωσε το έργο της. ψέμα. Η Επιτροπή είχε δημόσια ανακοινώσει ολ/ση έργου τον Μάιο 16», αναφέρει, ενώ σε άλλο tweet στις 14 Δεκεμβρίου γράφει: «Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα του γραφείου μου κ γραφείων Επ. Αλήθειας στη Βουλή κ αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης- Αθανασίου κρύβονται».

«Πρόκειται για ενέργειες της χούντας», λέγεται ότι σχολίαζαν συνεργάτες, ενώ η ίδια με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Γενικό Γραμματέα προς τα τέλη Ιανουαρίου τους κατηγορεί για «έκνομη συμπεριφορά». Στην επιστολή της περιγράφει «εισβολή» στο γραφείο της «για να γίνει εδώ και τώρα άνοιγμα των γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους». Για «παραβίαση των δικαιωμάτων του» κάνει λόγο και ο συντονιστής της Επιτροπής Ερίκ Τουσέν. Είναι βέβαιο ότι η κόντρα της με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό που για την ίδια «μένει να ενημερώσει κάποια στιγμή τον ελληνικό λαό, πότε πούλησε την ιστορία», δεν θα έχει τέλος, κρίνοντας κι από την ευχή που έδωσε μέσω Twitter παραμονές της νέας χρονιάς: «Η ευχή μου προς την κυβέρνηση του 3ου μνημονίου: και του χρόνου σπίτια σας».

Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια