15 ΜΑ'Ι'ΟΥ #ΑΡΚΕΤΑ

27-4-2016















 Πώς είναι δυνατό να εξεγείρονται οι Γάλλοι με τα μέτρα λιτότητας που προσπαθεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση Ολάντ, τα οποία δεν αγγίζουν ούτε το 1/1000 των μέτρων που εφαρμόζει η Τρόικα σ’ εμάς μέσω των μαριονετών της; Απλώς οι Γάλλοι γνωρίζουν τον πιο απλό κανόνα της οικονομίας που λέει ότι τα λεφτά που βγαίνουν από ένα πορτοφόλι, μπαίνουν πάντα σε κάποιο άλλο.

Όσο λοιπόν κι αν η κυβέρνησή τους υπακούοντας κι αυτή στα δικά της αφεντικά, προσπαθεί να εφαρμόσει το κόλπο του βατράχου στην κατσαρόλα και περιστέλλει τα εργασιακά δικαιώματα και τους μισθούς όχι απότομα αλλά σταδιακά λίγο λίγο, δεν εξαπατώνται τόσο εύκολα και αντιλαμβάνονται πλήρως το όλο σχέδιο. Που δε είναι άλλο από την φτωχοποίηση του λαού και την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης, προς όφελος της οικονομικής ολιγαρχίας.

Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι πώς είναι δυνατόν να εξεγείρονται οι Γάλλοι, αλλά πώς είναι δυνατόν να μην εξεγείρονται οι Έλληνες. Σε αυτό καλούμαστε να βρούμε την απάντηση στις 15/5 στις πλατείες, μήπως και μπορέσουμε να βρούμε και τον τρόπο να βγούμε από την αφασία. #ΑΡΚΕΤΑ


Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/04/15_27.html

Σχόλια