ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ !!! Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Β ' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ !!!

25-4-2016


















 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ
Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών φιλάθλων στο Δημοτικό Γήπεδο Ακραιφνίου η Φιέστα απονομής των Μεταλλίων και τού Κυπέλλου στον Πρωταθλητή τής Β ' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας ( 1ος Όμιλος ) ΑΠOΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ από την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας .



















Όλα ήταν Γιορτινά στο στολισμένο Δημοτικό Γήπεδο Ακραιφνίου με εντυπωσιακή Μουσική επιμέλειας τού Κώστα Ζαφείρη , αφού ο ΙστορικόςΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ γιόρταζε 40 χρόνια ζωής ,

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με Αγώνα μεταξύ των Ομάδων των Ακαδημιών και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Επετειακός Αγώνας μεταξύ των Πρωταθλητών και των Παλαιμάχων τού ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ , πού για την Ιστορία έληξε με σκορ 3 - 3
Διαιτητές τού Αγώνα ήταν οι κ.κ. : Παναγιώτης Ψυχούλας , Αγγελική Αγαπητού , Αναστάσιος Βόμπρας .

Μέ την Ομάδα των Παλαιμάχων αγωνίστηκε και ο Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής τής ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στο Πρωτάθλημα τής Α ' Εθνικής Κατηγορίας Στέλιος Βασιλείου ο οποίος κατάγεται από το Ακραίφνιο και ξεκίνησε την Ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥκάνοντας Μεταγραφή στη συνέχεια στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ .

Ο Παρουσιαστής τής Εκδήλωσης Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής καλωσόρισε το κοινό εκ μέρους τού Διοικητικού Συμβουλίου τής Ομάδας , κάνοντας αναφορά στην καταπληκτική πορεία τού Πρωταθλητή , τού Προπονητή κ. Γιάννη Καντά πού με την καλύτερη Επίθεση και Άμυνα κατέκτησε το Πρωτάθλημα
( 70 -17 Γκολ ) ξεσηκώνοντας το φίλαθλο κοινό πού αποθέωσε τούς Πρωταθλητές Προσκάλεσε για χαιρετισμούς τον Πρόεδρο τής Ομάδας κ. Μιχάλη Βασιλείου πού δήλωσε υπερήφανος για τον Ιστορικό ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ και τον Προπονητή τής Επανόδου στην Α ' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας κ. Γιάννη Καντά , ο οποίος έκανε ειδική μνεία στο Διοικητικό Συμβούλιο των Πρωταθλητών , το οποίο και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο , ενώ αφιέρωσε το Πρωτάθλημα στον Aείμνηστο αδελφό τού Προέδρου τής Ομάδας Θανάση Βασιλείου . Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στην Φιέστα παρευρέθηκε και o Συνεργάτης Προπονητής τού κ. Γιάννη Καντά στην αρχή τής περιόδου , και μετέπειτα Προπονητής τής ΔΑΦΝΗΣ ΕΡΥΘΡΩΝ , κ. Βασίλης Δελιανίδης

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Πρωταθλητών αποτελείται από τους κ.κ. :

Πρόεδρος : Μιχάλης Βασιλείου

Αντιπρόεδρος : Ανέστης Μαυροδήμος

Γενικός Γραμματέας : Αλέξανδρος Βασιλείου

Ταμίας : Παναγιώτης Χατζής

Γενικός Αρχηγός : Γιώργος Μπεθάνης

Μέλη : Πέτρος Παυλιώτης , Πέτρος Πολίτης

Ο Πρόεδρος των Πρωταθλητών κ. Μιχάλης Βασιλείου τίμησε με Αναμνηστικό Αγαλματίδιο τον Πρώτο Σκόρερ τής Ομάδας με 19 Γκολ Βασίλη Μπότσι .

Τιμητικά Διπλώματα συμμετοχής στην Φιέστα απονεμήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο στους Πρωταθλητές για την κατάκτηση τού Πρωταθλήματος αλλά και στους Παλαίμαχους τής Ομάδας .
Επίσης Τιμητικά Διπλώματα απονεμήθηκαν στους Αυτοδιοικητικούς Παράγοντες πού παραβρέθηκαν στην Φιέστα , αλλά και στους Δημοσιογράφους πού κάλυψαν την Εκδήλωση .

Στη συνέχεια η Ε.Π.Σ.Βοιωτίας πού εκπροσωπήθηκε

από τους κ.κ. :
Γιάννη Καβά ( Ειδικός Γραμματέας ) , Σταύρο Φλώτσιο

( Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας ) , Κώστα Τάπρατζη

( Ταμίας ) , Αργύρη Γαλανάκο ( Μέλλος Δ.Σ. )
απένειμε τα Μετάλλια και το Κύπελλο ( παρέλαβε ο Αρχηγός τής Ομάδας Θανάσης Μάρας ) στους Πρωταθλητές μέσα σε φανταστικό κλίμα πού δημιούργησαν οι φίλαθλοι τής Ομάδας με εντυπωσιακά βεγγαλικά .

Τίμησαν με την παρουσία τους την Φιέστα τού Πρωταθλητή ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ οι κ.κ. :
Πρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου τού Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης
Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας κ. Ιωάννης Περγαντάς

Τέως Αντιδήμαρχος Ακραιφνίου , Δημοτική Σύμβουλος τού Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού κα Έλενα Γεωργίου

Πρόεδρος τής Δημοτικής Κοινότητας Ακραιφνίου κ. Αλέκος Βασιλείου
Μετά το πέρας τής Εκδήλωσης πλούσιος Μπουφές με εδέσματα αναψυκτικά και μπύρες προσφέρθηκε προς όλο τον κόσμο .

*** Κάλυψαν την Φιέστα τα Ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. : STEREA SPORTS ( Γιάννης Παπαδήμος ) ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ & ΘΗΒΑALARM ( Δημήτρης Σοβατζής & Βαγγέλης Μακρής ) και η Εφημερίδα ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ( Δημήτρης Σοβατζής )
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια