Βοιωτία: Μπήκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ με το όπλο του!

26-4-2016

















 Συνελήφθη, χθες (25-04-2016) το πρωί στην Αντίκυρα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα ο δράστης, προχθές το βράδυ σε περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας, εισήλθε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και με την απειλή όπλου, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από τον 58χρονο ιδιοκτήτη του πρακτορείου, πλην όμως δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή.

Από τους αστυνομικούς διενεργήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή, όπου ο 27χρονος εντοπίσθηκε χθες το πρωί στην Αντίκυρα, προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη, ενώ επιπλέον όπως διαπιστώθηκε στερείται των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Πηγή: viotianews.gr

Σχόλια