Ζωή Κωνσταντοπούλου:"Για κανένα νόμισμα δεν καταλύεται το Σύνταγμα! Ανέντιμος ο Τσίπρας"! (ΒΙΝΤΕΟ)

22-4-2016




















 Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέλυσε τις θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας, αναφερόμενη σε "καυτά" θέματα όπως το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, αλλά και η παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν έλειψαν οι δριμύτατες επιθέσεις εναντίον του "Τσίπρα", όπως χαρακτηριστικά χαρακτήριζε τον πρωθυπουργό.


Ζωή Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα





"Η Πλεύση Ελευθερίας επιθυμεί να εκφράσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που δεν εκφράζεται από τα βουλευτικά ούτε από τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα. Θέλει να αναδείξει νέους, άφθαρτους ανθρώπους, χωρίς κομματική διαδρομή κατά κύριο λόγο. Η συνεργασία με την Λαϊκή Ενότητα ήταν μια ιστορική και πολιτική επιλογή, επειδή η σκηνοθεσία των εκλογών του Σεπτεμβρίου δεν επέτρεπαν να μην γίνει η σύμπλευση", είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ερωτώμενη γιατί επέλεξε να ιδρύσει νέο κόμμα, τηνΠλεύση Ελευθερίας, αντί να συνεχίσει στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.


Οι στόχοι

"Έχω καθημερινή επαφή με το κομμάτι της κοινωνίας που δεν εκπροσωπείται κι έχω την υποχρέωση να μην τους αφήσω χωρίς εκπροσώπηση. Η ανάγνωση δεν πρέπει να είναι αρνητική. Δεν έχουμε κάποια μάχη με τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη από το μετερίζι της Λαϊκής Ενότητας", συνέχισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News, του Etv.
Στην συνέχεια τόνισε πως δεν είναι πρόεδρος του κόμματος και δεν έχει προσωπικές βλέψεις από τη νέα αυτή πολιτική κίνηση. "Όταν ανεδείχθην πρόεδρος της Βουλής λειτούργησα θεσμικά, χωρίς ομάδες και βαρονείες και όταν ο Τσίπρας αποφάσισε να διαλύσει τη Βουλή για να θέσει τέρμα σε μία αντιμνημονιακή πορεία, τότε έκανα το καθήκον μου, δηλαδή να συμπράξω για να αμυνθούμε σε αυτή την επιχείρηση πολιτικής εκκαθάρισης", συνέχισε η ίδια, φέροντας ξανά στην επιφάνεια το θέμα των επιτροπών για το δημόσιο χρέος, ρίχοντας και πάλι τα "βέλη" της προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.
"Η Πλεύση Ελευθερίας δεν έρχεται να διαιρέσει τις δυνάμεις, αλλά να τις πολλαπλασιάσει. Όλα πρέπει να γίνουν για να βρει έκφραση η συντριπτική πλειοψηφία της Ελλάδας που είναι αντιμνημονιακή", τόνισε ακόμη η πρώην Πρόεδρος της Βουλής.


Το δύσκολο καλοκαίρι του 2015

Στην συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως εμφανίζεται πιο χαλαρή σε σχέση με τον καλοκαίρι του 2015. "Δεν ήταν μόνο για μένα δύσκολη η περίοδος του περασμένου καλοκαιριού και ήμουν από τους λίγους που κατάφεραν αρκετά γρήγορα να υπερβούν αυτή την προδοσία. Πολλοί ακόμη δεν μπορούν να ξεπεράσουν αυτή την ακύρωση της ελπίδας. Δεν υπάρχει πιο ανέντιμο πράγμα από αυτό που έκανε ο Τσίπρας, δεν υπάρχει πιο ανέντιμο πράγμα από το να παίρνεις το βροντερό, κατά ποσοστό 62%, ΌΧΙ του ελληνικού λαού και να το κάνεις ΝΑΙ. Είναι ακόμη πιο ανέντιμο να προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από σενάρια ότι δήθεν κάποιοι σε έριξαν", είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία σταθερά, όποτε αναφέρονταν στον πρωθυπουργό δεν έλεγε καν το μικρό του όνομα, ενδεικτικό της ρήξης μεταξύ των δύο πλευρών.


Διαβάστε περισσότερα εδώ:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/04/blog-post_765.html#more 



 Πηγή:thivanews.blogspot.gr


Σχόλια