ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

6-4-2016
















Anestis Oikonomou


Εχω μιλήσει πολλές φορές άσχημα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ,της έχω ασκήσει πολύ σκληρή κριτική ,όμως μετά την προχθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων και την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και την ψήφιση του Τρίτου Μνημονίου είμαι υποχρεωμένος να γράψω κάποια πράγματα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζ.Κωνσταντοπούλου απέδειξε πως είναι Συνεπέστατη και πως διαθέτει πολιτική Συγκρότηση.

Ότι έλεγε προεκλογικά,το λέει και μετεκλογικά

Ότι καταδίκαζε προεκλογικά,το καταδικάζει και μετεκλογικά

Ότι δεν ψήφιζε προεκλογικά,δεν το ψηφίζει και μετεκλογικά.

Η Ζωή δεν είναι ούτε τρελή,ούτε χαζή ,ούτε ψυχασθενής ,όπως πολλοί βαθυστόχαστα 
υποστηρίζουν,αντιθέτως όλοι εκείνοι που προσπαθούν να την καταστήσουν γραφική,τρελή,ψυχασθενή,ανέραστη και όλες αυτές τις μπούρδες,είναι οι τρελοί και οι κρετίνοι.

Αυτοί έχουν το πρόβλημα.
Η Ζωή δεν συμβιβάστηκε,δεν υποχώρησε,το κόμμα της είναι αυτό που την πρόδωσε και αυτήν και αυτά που προεκλογικά υποσχόταν.

Ποιός είναι ο τρελός;

Ο Τσίπρας και τα τσιράκια του που εξαπάτησαν με τον πιο αισχρό και γελοίο τρόπο τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ,όλους εκείνους που πίστεψαν αφελώς πως η κυβέρνηση Τσίπρα ,η δήθεν κυβέρνηση της Πρώτης φοράς Αριστερά,που προεκλογικά μιλούσε για κατάργηση των μνημονίων,για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για κατάργηση όλων των αντιδραστικών και αντιλαικών μέτρων και που μετεκλογικά έφερε το Τρίτο και χειρότερο Μνημόνιο, λειτουργούν λογικά και με συνέπεια, ενώ η Ζωή που παραμένει σταθερή στις απόψεις και τις δικές της και του κόμματός της είναι η παράλογη και η τρελή;
Και έχεις το βδέλυγμα ,τον Κοντό -Πορνοκουρή να της επιτίθεται με αυτόν τον χυδαίο τρόπο θυμίζοντας εποχές δημοσιογραφικής σαπίλας και φτήνιας,μέσω της νέας του φυλλάδας που συνεχίζει την δόξα του Αυριανισμού !!!!!!

Ο Κοντό -Πορνοκουρής , ο μια ζωή , ασήμαντος ανθρωπάκος που καμαρώνει για όλες τις αλητείες που έκανε.

Η Ζωή απέδειξε για πολλοστή φορά ,αλλά χθες και προχθές ήταν για εμένα η κορύφωση,πως είναι Συνεπέστατη,πολιτικά Συγκροτημένη και διαθέτει πολιτικά κότσια.

Μόνο για αυτό της βγάζω το καπέλο.

Υπηρετεί πιστά αυτά που πιστεύει και μόνο για αυτό αξίζει να της δώσω συγχαρητήρια.
Οι πολιτικές διαφωνίες που έχω μαζί της είναι γνωστές και παραμένουν,όμως δεν μπορώ να μένω αναίσθητος μπροστά σε αυτήν της την στάση και πορεία.

Μακάρι το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που αγάπησα και συνεχίζω και Θα συνεχίζω να αγαπώ στον μέγιστο βαθμό,να είχε το τελευταίο διάστημα πολλές Κωνσταντοπούλου,ίσως τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά και για το ίδιο και για την Ελλάδα.


Πηγή:www.facebook.com/notes/anestis-oikonomou/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B6%CF%89-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B6%CF%89%CE%B7-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85/1639278359653425

Σχόλια