Αναστάτωση στο Χίθροου - Εκκενώθηκε αεροσκάφος της American Airlines

26-6-2016















Λόγω πυκνών καπνών στην καμπίνα επιβατών


Ένας ταξιδιώτης κατέγραψε σε βίντεο τους επιβάτες να κατεβαίνουν από το αεροπλάνο μέσω της τσουλήθρας έκτακτης εκκένωσης - Πληροφορίες πως υπήρξε βλάβη στη βοηθητική μονάδα ισχύος
Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής στον αερολιμένα του Χίθροου στο Λονδίνο όταν ένα αεροσκάφος της American Airlines εκκενώθηκε γύρω στις 12.30 (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με ορισμένα διεθνή μέσα, η εντολή για εκκένωση δόθηκε όταν ξαφνικά η καμπίνα των επιβατών γέμισε με καπνό. Μία φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν την εκκένωση επιβεβαιώνει ότι όντως από την πίσω μεριά του αεροσκάφους έβγαιναν πυκνοί καπνοί, προτού ζητηθεί από τους επιβάτες να βγουν από το αεροσκάφος.

Ένας ταξιδιώτης ο οποίος επέβαινε σε κοντινό αεροσκάφος κατέγραψε σε βίντεο ανθρώπους να κατεβαίνουν από το αεροπλάνο της ΑΑ μέσω της τσουλήθρας έκτακτης εκκένωσης της πίσω πλευράς.

Άλλες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Twitter έδειχναν το προσωπικό έκτακτης ανάγκης του αεροδρομίου και δυνάμεις της πυροσβεστικής να σπεύδουν κοντά στο αεροσκάφος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι καπνός άρχισε να βγαίνει από το αεροσκάφος λόγω βλάβης στη βοηθητική μονάδα ισχύος, που βρίσκεται κοντά στην ουρά του αεροσκάφους, ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο του Χίθροου, «υπήρξε ένα τεχνικό ζήτημα» και πλέον «το πρόβλημα έχει λυθεί».


Πηγή:www.protothema.gr/world/article/590188/ekkenothike-aeroskafos-tis-american-airlines-sto-hithroou/

Σχόλια