Κωνσταντοπούλου: "Η συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος είναι αντιπερισπασμός για να μην καταλάβουν οι πολίτες το "τσουνάμι" που θα τους πλήξει"

12-6-2016


















Σκληρή επίθεση στην Κυβέρνηση τον πρωθυπουργό τους επικεφαλής των πολιτειακών θεσμών και τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ εξαπέλυσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τη Ζηνοβία Σαπουνά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κατηγόρησε τους κυρίους Τσίπρα, Παυλόπουλο και Βούτση ότι καταλύουν το Σύνταγμα, ενώ παράλληλα προχωρούν σε μια συζήτηση για την αναθεώρηση του συντάγματος – αντιπερισπασμό προκειμένου να μην αντιληφθούν οι πολίτες το τσουνάμι φόρων, που θα τους πλήξει.

Τόνισε ότι η ίδια δεν γνώριζε την επιλογή Παυλόπουλου για την προεδρία της Δημοκρατίας, με την οποία διαφώνησε όταν την πληροφορήθηκε καταθέτοντας 4 προτάσεις ικανών προσώπων.
Υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ προχώρησαν πέρυσι σε μια εξώφθαλμη προδοσία, έχοντας προαποφασίσει την στάση τους και διαβεβαιώνοντας τους δανειστές ότι θα υπάρξει συμφωνία.

Αναφερόμενη στο Ελληνικό έκανε λόγο για αξιόποινη δρομολόγηση μιας αντισυνταγματικής κακουργηματικής πώλησης δημόσιας περιουσίας, που προκαλεί τεράστια ζημιά στη χώρα μέσα από φωτογραφικές παραχωρήσεις του ΤΑΙΠΕΔ το οποίο χαρακτήρισε ως ένα εκτροφείο σκανδάλων που τώρα αναβαθμίζεται.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε τους υπουργούς να μην σχολιάζουν με νομικούρες – όπως είπε – γιατί γνώριζαν και ήταν απολύτως δρομολογημένη η εκχώρηση του Ελληνικού την οποία η Κυβέρνηση μπορούσε να εμποδίσει και να ακυρώσει, αλλά δεν το έπραξε.

Για τον πολιτικό οργανισμό που προΐσταται αντιπαρήλθε την κριτική περί ενός προσωποπαγούς σχηματισμού, σημειώνοντας ότι η Πλεύση Ελευθερίας οργανώνεται και θα συγκροτηθεί έξω από κομματικούς μηχανισμούς και κομματικές επετηρίδες ενσαρκώνοντας τη θέληση της κοινωνίας και αυτό φοβίζει όλους εκείνους που θα ήθελαν να ανακυκλώνουν τον εαυτό τους στην εξουσία.




 Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/06/blog-post_804.html

Σχόλια