Γιάννης Κάϊρας: Διορισμών ΣΥΡΙΖΑ το ανάγνωσμα και σήμερα!

11-6-2016






















 Σχόλιο του μέλους της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Μαγνησίας Γιάννη Κά'ι'ρα σε σχέση με τις πληροφορίες για τους διορισμούς στο διοικητικό συμβούλιο του «Αχιλλοπούλειου».(Δείτε παρακάτω)
Δείτε τι έγραψε από την σελίδα του στο facebook:

Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ βολεύει και όποιον δεν περνούσε απο έξω στους χαλεπούς καιρούς και άλλαζαν πεζοδρόμιο και κόμμα! Πόση "Αριστερά" με αξιοκρατία θα αντέξουμε ακόμα; Το νέο Δ.Σ. του νοσοκομείου Βόλου πιο παλαιοκομματικό από ποτέ! Είναι η αλλαγή που έφερε ο Τσίπρας, απλά τα άλλοτε γαλαζοπράσινα παιδιά, γίνανε τα δικά μας τα Μνημονιακά! Με την υγεία του λαού της Μαγνησίας κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζουμε, λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει !
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα του e-thessalia.gr:

Τους διορίζουν στο Νοσοκομείο «Θ»

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ προχωρεί τους διορισμούς στο διοικητικό συμβούλιο του «Αχιλλοπούλειου». Ετοιμάζονται να καθήσουν στην καρέκλα, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον Μάνθο Δραμητινό στη θέση του προέδρου, οι κ.κ. Βασίλης Τζινόπουλος, Δημήτρης Σκαλτσής, Βασίλης Αηδόνης, Γιώργος Ταταριώτης, Βάσω Μπαρλαμπάνη, αλλά και ένας εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τοποθετήσει στη θέση του αντιπροέδρου τον κ. Τζινόπουλο, αλλά οι ΑΝΕΛ απαιτούν τη θέση.

Οι κ.κ. Αηδόνης και Τζινόπουλος προέρχονται από τη συνιστώσα ΑΚΟΑ και ο κ. Σκαλτσής από το αγωνιστικό φοιτητικό… ρεύμα.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=477126232480787&id=227533964106683&__mref=message



Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/06/blog-post_785.html?m=1

Σχόλια