Γιατί συνέλαβαν τρία άτομα σε Αλίαρτο,Θήβα και Ορχομενό;

18-6-2016
















 Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών  ελέγχων, συνολικά 3 άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Ορχομενό Βοιωτίας, ένας 38χρονος διότι μετά από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, τα οποία ήταν εμφυτευμένα σε γλάστρες.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ένας 27χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Αλίαρτο Βοιωτίας, ένας 27χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (6,7) γραμμαρίων.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια