Μ.Δραμητινός...Ο εκλεκτός των Με'ι'κόπουλου και Πουλάκη διορίστηκε νέος πρόεδρος του Νοσοκομείου Βόλου.

2-6-2016





















Ο εκλεκτός της δεξιάς πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Βόλου το 2011 είναι ο νέος διορισμένος πρόεδρος του νοσοκομείου Βόλου από τους ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ
Ο Ματθαίος (Μάνθος) Δραμητινός, ιατρός καρδιολόγος, "ανεξάρτητος" δημοτικός σύμβουλος, είναι ο εκλεκτός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που διορίστηκε νέος πρόεδρος του Αχιλλοπούλειου Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βόλου.

Ο κ. Δραμητινός, αφού από τότε που εγκαταστάθηκε στο Βόλο, πριν αρκετά χρόνια δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στα κινήματα της περιοχής, έθεσε τον Ιουνίο του 2011 υποψηφιότητα στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας ως επικεφαλής του συνδυασμού που στηρίζονταν ανοιχτά από την τοπική Ν.Δ. και ακροδεξιά στοιχεία της απέναντι στο συνδυασμό που υποστηρίζονταν από τις δυνάμεις της Αριστεράς. Όταν λοιπόν ο λαός του Βόλου τον Ιούνιο του 2011 εντάχθηκε στο κίνημα των πλατειών των αγανακτισμένων εξαιτίας της εφαρμογής των βάρβαρων μέτρων του μνημονίου και διαδήλωνε καθημερινά με συγκεντρώσεις στην παραλία και με πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ο κ. Δραμητινός, πέρα από το ότι απουσίαζε παντελώς από το κίνημα των πλατειών, σε αντίθεση με άλλους επιστήμονες της πόλης που έδιναν καθημερινά το παρόν, επέλεξε τον σίγουρο δρόμο της εκλογής του στη θέση του προέδρου του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου με τις ψήφους της Δεξιάς.

 Μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2012 και την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Δραμητινός άρχισε να «προξενεύεται» στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία του ιατρού Μιχάλη Μεϊκόπουλου, πατέρα του τοπικού βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, και της ομάδας μελών της Ν.Ε. του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που είναι φίλοι του Κώστα Πουλάκη, γεν. γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών. Οι παραπάνω έφθασαν στο σημείο να προτείνουν τον Δεκέμβρη του 2013 στην Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Δραμητινό, «ως πρόσωπο που εκφράζει την ευρύτερη αριστερά» για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου Βόλου. Το σχέδιό τους, δεν πέρασε, αφού με ανοιχτές διαδικασίες, στις οποίες ψήφισαν περίπου 1.300 συμπολίτες, εκλέχθηκε υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης των «Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δικηγόρος. Τελικά, ο κ. Δραμητινός έγινε πριν το δημοψήφισμα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μετά από πρόταση του Κ. Πουλάκη.Μετά την γνωστή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε νεοφιλεύθερο μνημονιακό κόμμα το καλοκαίρι του 2015, ο Μ. Πατσιαντάς, με άλλα στελέχη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε στη ΛΑ.Ε. (προσφάτως έχει ενταχθεί με άλλους συντρόφους του στην ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ).

Ο κ. Δραμητινός, μαζί με άλλους πέντε δημοτικούς συμβούλους, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με «κομματική γραμμή» έφυγαν αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτέμβρη από την δημοτική παράταξη και έγιναν «ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι» για να μπορούν άνετα να στηρίζουν όλες τις αντιλαϊκές κυβερνητικές επιλογές και για να «τιμωρήσουν» τη συνεπή στάση του επικεφαλής Μ. Πατσιαντά και όσων μελών της παράταξης παρέμειναν πιστοί στις θέσεις της για κατάργηση των μνημονίων και του Καλλικράτη και για προστασία της Τ.Α από τη διαρκή αφαίμαξη και υποβάθμιση που υφίσταται


Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/06/blog-post_17.html?m=1

Σχόλια