Θήβα: Μπήκαν στο σπίτι της και την έπιασαν από τον λαιμό

15-6-2016
















 Μπήκαν στο σπίτι της και άσκησαν βία πάνω σε ηλικιωμένη γυναίκα.

Συνελήφθησαν, χθες (14-06-2016) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 20χρονος και μία 21χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι δύο δράστες εισήλθαν σε οικία 79χρονης ημεδαπής και με την χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν από τον λαιμό της έναν χρυσό σταυρό με την αλυσίδα του και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από διενέργεια άμεσων και επιστάμενων αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τους δράστες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από την παθούσα και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Στην κατοχή του 20χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην κατοχή της 21χρονης βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και το χρηματικό ποσό των (137) ευρώ.
Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Πηγή: viotianews.gr

Σχόλια