TTIP:Εκδήλωση παρωδία στο Βόλο με κοινό 45 Συριζαίους

9-6-2016























 Κάϊρας Ιωάννης

Μεταμφιέστηκαν σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σε κοινό των "ανεξάρτητων" δημοτικών συμβούλων Βόλου, 45 άτομα όλα και όλα, σε μια εκδήλωση που είχε σοβαρότατο θέμα αλλά άνευ ουσίας αφού έμοιαζε με εκδήλωση του τμήματος τοπικής αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, μια παρωδία με σοβαροφάνεια, μια άκαρπη προσπάθεια να φανούν "κινηματικοί και αριστεροί " αυτοί που στηρίζουν τον Τσίπρα και τα Μνημόνια που έφερε! Καλύτερη επιτυχία την επόμενη φορά, στην επόμενη φάρσοκωμωδία που ετοιμάζεται με περισσό θράσος απέναντι στον λαό της Μαγνησίας!

ταξύ ΕΕ και ΗΠΑ. Οι διαπραγματεύσεις της TTIP ξεκίνησαν το 2013 σε διάφορους κύκλους μυστικών συζητήσεων. Όπως είπε δεν υπάρχει καμία πρόσβαση ή ενημέρωση σε αυτή τη διαδικασία και στο περιεχόμενο των συζητήσεων. Ο κ. Ιωαννίδης σηδμείωσε ότι ούτε οι ευρωβουλευτές ούτε οι θεσμικοί φορείς έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. «Η συμφωνία θα επηρεάσει καθοριστικά τη ζωή μας και με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από τη διαρροή της Greenpeace για τα στοιχεία των συζητήσεων , υπάρχουν προβληματισμοί για το τι θα αποφασιστεί σχετικά με την ΤΤΙP γύρω από ζητήματα προστασίας περιβάλλοντος, των εργατικών δικαιωμάτων , τη δημοκρατία» ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης αναφέροντας τη θέση του επί της συμφωνίας.

«Τέτοιου είδους συμφωνίες που προσδιορίζουν τη ζωή μας δεν μπορούν πρώτον να μένουν κάτω από ένα τέτοιο πέπλο μυστηρίου και κατά δεύτερον, δεδομένης της κρίσης που υπάρχει, δεν μπορώ να αποδεχτώ μια συμφωνία που θα απορυθμίσει τις εργασιακές σχέσεις, θα προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στο περιβάλλον, στη διατροφική αλυσίδα της Ευρώπης, στους μικρούς καλλιεργητές και στην απορρύθμιση όλων των προστατευτικών νόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς όφελος ενός εμπορίου χωρίς όρια». Στη εκδήλωση- συζήτηση συμμετείχε μέσω skype και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλουγλου.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=476324429227634&id=227533964106683&__mref=message_bubble


 Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/06/ttip-45.html?m=1

Σχόλια