Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Αφέλεια ή στημένη προβοκάτσια ;

1-7-2016

«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θήβα 1/7/ 2016

Αφέλεια ή στημένη προβοκάτσια ;

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι με αφορμή μια φαινομενικά αφελή ως προς την έμπνευση και εξωθεσμική ως προς την διαδικασία κατάθεσης πρόταση, σε σχέση με την δημιουργία χώρου υποδοχής προσφύγων στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, εξελίσσεται μια προσχεδιασμένη προσπάθεια προβοκάτσιας κατά της παράταξής μας, με έντονα στοιχεία λαϊκισμού και καλλιέργειας τοπικιστικού διχαστικού παροξυσμού, για ένα θέμα που έχει Εθνικές διαστάσεις.

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο, υπεύθυνοι είμαστε αποκλειστικά εμείς, και κυρίως αυτοί που έχουν το “τιμόνι” του Δήμου στα χέρια τους. Οποιαδήποτε προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών σε τρίτους είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού και οδηγεί το Δήμο μας σε μεγαλύτερη υποβάθμιση και οπισθοδρόμηση ! ! !

Η παράταξη μας από την προεκλογική περίοδο έως και σήμερα δίνει και θα συνεχίσει να δίνει αγώνα υπέρ των συμφερόντων των Δημοτών μας και του Δήμου μας με συνέπεια, βασισμένη επάνω σε θέσεις και αρχές, που αποτελούν την δική μας πρόταση για το Δήμο.

Ατομικές επιλογές και τυχοδιωκτικού χαρακτήρα ευκαιριακές πρωτοβουλίες, είναι έξω από τα πλαίσια λειτουργίας της παράταξής μας. Αυτό που μας ενώνει είναι οι κοινές μας αντιλήψεις και προσπάθειες για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας και έτσι θα συνεχίσουμε, απερίσπαστοι από εφήμερες και ευκαιριακές πολιτικές συμμαχίες,που στοχεύουνστην εξυπηρέτηση του προσωπικού συμφέροντος.

Η δική μας πρόταση έχει ως όραμα ένα Δήμο αυτοδύναμο, πρωτοποριακό, με οικονομική αυτοτέλεια, κοινωνική δικαιοσύνη και με πρωταγωνιστικό ρόλο στον πολιτιστικό και τουριστικό τομέα στην περιοχή μας, όπως ονειρευόμαστε όλοι και δικαιούται λόγω της θέσης που κατέχει διαχρονικά η ΘHBA, με βάση την ιστορική της αναφορά. Δημοτική Παράταξη « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »


Πηγή:thivanews.blogspot.gr
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...