ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ !!! ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ !!! Η '' ΠΡΩΤΗ '' ΤΟΥ Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ

7-8-2016


















Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με πολλά νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες για επίτευξη των Υψηλών στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα χρονιά, ξεκίνησε την Τετάρτη 3 Αυγούστου την προετοιμασία του ο Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ υπό τις οδηγίες του Προπονητή κ. Βαγγέλη Φράγκα στο Δημοτικό Γήπεδο Υπάτου. Στην «πρώτη» της Ομάδας έδωσαν το παρόν όλοι ,
οι Ποδοσφαιριστές , το Τεχνικό Επιτελείο , ο Γιατρός της ομάδας , όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και αρκετοί Φίλαθλοι .

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου μίλησαν στους Ποδοσφαιριστές ο Πρόεδρος του κ. Σταμάτης Παπασταμάτης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Περαντάκος , οι οποίοι αφού καλωσόρισαν στην Ομάδα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, έθεσαν τους στόχους της νέας χρονιάς και ευχήθηκαν σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με Υγεία και Επιτυχίες.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά που θα δώσει ο Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ στα πλαίσια της προετοιμασίας για την φετινή χρονιά :

· Σάββατο 13 Αυγούστου με ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ στη Λάρυμνα

· Τετάρτη 17 Αυγούστου με Α.Ο. ΘΕΣΠΙΑΚΟ στις Θεσπιές

· Τετάρτη 31 Αυγούστου με ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ στο Υπατο

Τέλος να αναφερθεί ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες ανακαίνισης των Αποδυτηρίων και του περιβάλλοντα χώρου στο Γήπεδο, ώστε να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στις αρχές Σεπτεμβρίου.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια