ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)»

8-9-2016



Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας και μέλη της επιχειρηματικής μας κοινότητας θα συμμετάσχουν στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί, από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.
Στόχος της συμμετοχής μας είναι η ανάδειξη της παραγωγικής φυσιογνωμίας και της επιχειρηματικής ταυτότητας της Βοιωτίας. Άλλωστε, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με ιστορία 80 χρόνων, αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας, διεθνούς ακτινοβολίας.

Στη προηγούμενη διοργάνωση η ΔΕΘ φιλοξένησε περί τους 1.000 εκθέτες σε 27.000 τ.μ., υποδέχθηκε 13 διεθνείς συμμετοχές, ενώ προσέλκυσε περισσότερους από 220.000 επισκέπτες.
Φέτος, το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την Έκθεση είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού θα υπάρξει εθνική συμμετοχή από μεγάλες αγορές του εξωτερικού (Ρωσία, Τουρκία, Νότια Κορέα κ.α.) με την Ρωσία να συμμετέχει, ως τιμώμενη χώρα καταλαμβάνοντας με τις επιχειρήσεις της εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ.

Οι βοιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο 17 του κτιρίου 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, είναι οι κάτωθι:

ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΕΡΚΥΝΑ», παραγωγή παραδοσιακών τροφίμων.

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ-ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ «Δ. ΔΟΥΓΕΚΟΣ», παραγωγή & εμφιάλωση τσίπουρου και αλκοολούχων ποτών.

HELLAS QUALITY FOODS ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, συσκευασία τυποποίηση σκόρδου
.
ΑΦΟΙ ΤΖΕΛΑΤΗ & ΣΙΑ ΕΕ, πλεκτήριο-καλτσοποιία.

COSMOSOLAR ΕΠΕ, βιομηχανία κατασκευής ηλιακών θερμοσίφωνων.
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας εύχεται στους συμμετέχοντες συναδέλφους, «καλές δουλειές».
Ευάγγελος Φουντάς

Διοικητικός Προϊστάμενος Επιμελητηρίου Βοιωτίας


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια